Billetter
Dette er en introduksjon til Beyblade turneringen på LANmine 34 - Let it Rip.

1. Bli en Blader

For å delta i turneringen må du registrere deg. Det gjøres ved Beyblade område, Info:desk, eller gjennom påmeldingsskjemaet.

Påmelding

2. Din første Beyblade

Veien til å bli en Beyblade mester starter med din første Beyblade, som du får du ved innsjekk på LANmine. Sett den sammen og gjør deg klar for høstens kuleste turnering! Du får senere muligheten til å oppgradere til større og bedre Beyblades.

3. Eventyret er igang

Målet med Beyblade turneringen er å kvalifisere seg til BeyChampionship, hvor vinneren blir kåret til Beyblade Mester. For å kvalifisere seg må du samle nok Arena Badges og BeyPoints. Arena bages samles ved å vinne over Arena ledere, som er crew med spesielle ID kort. 

4. Samle BeyPoints

Dueller mot andre Bladers, delta i aktiviteter og turneringer for å samle poeng. Se egen liste over alle aktiviteter som gir deg poeng her. Poeng, eller BeyPoints fungerer som valuta til å kjøpe Beyblades  som kan benyttes i kamper. 

5. Utfordre andre Bladers

Samle poeng ved å utfordre andre deltagere, eller Bladers til Beyblade kamper. Vinneren får med seg 20BP. For å duellere trenger du en Beyblade bane og launchers som finnes på anviste områder i hallen og i kantina. Les mer om regler her.

6. Utfordre Crew for å samle Arena Badges

Blant crew er det 8 av dem som kan utfordres til en kamp om å vinne en Arena badge. Hver på utkikk etter Crew med spesielle ID kort og en Beyblade bane. Du kan utfordre crew når som helst, men din første Beyblade vil trolig ikke være sterk nok til å slå dem. Merk at crew kan ha mye å gjøre, og vil i noen tilfeller ikke være tilgjengelig til en Beyblade kamp.

Se etter Crew med slike ID kort

7. Gear up i Beyshop

BeyShop er hvor du kjøper/oppgraderer Beyblades som kan benyttes i Beyblade kamper. BeyShop befinner seg i Partyteltet ved Info:desk, mer info om BeyShop finner du her. I BeyShopen registreres også BeyPoints for gjennomføring av aktiviteter.

8. Gjør deg klar for BeyChampionchip

Når du har vunnet over alle Arenaer og samlet poeng gjelder det å gjøre seg klar til Beyblade Championchip, en turnering som finner sted på scenen lørdag kl 21:00.
Lykke til!

LANmine 35
Praktisk info
Nyheter
Bli crew
Billetter