Lanmine O – Cliffhanger

20. februar
Hvalerhallen

Siden vi ikke hadde anledning til å arrangere et fysisk LAN i Hvalerhallen har vi jobbet oss frem til dette digitale arrangementet. Vi kommer til å kjøre en stream på Twich tre kvelder på rad med konkurranser, turneringer og premier! Her er det gode muligheter til å vinne, og garantert artig å delta. Det er også helt gratis å se/delta på dette arrangementet. Sjekk ut sidene “program” og “underholdning” for å holde deg oppdatert på hva som skjer under LANet.

Cliffhanger er det offisielle navnet på vårt første virituelle LAN, med retro-futuristisk tema fra 80 tallet. Vi legger ikke skjul på at navnet hinter til noe stort som vil skje i den nærmeste LAN fremtid på Hvaler. Vi gleder oss til å feire denne LANpåsken med dere!

Donasjon til kreftforeningen

Vi kommer også underveis til å samle inn penger til Kreftforeningens arbeid. Dette vil det være helt frivillig å donere penger til. Alle er velkomne, så spre ordet videre og invitere med dine venner!

DATO

Søndag 28. mars: kl. 16.00 – 23.00

Mandag 29. mars: kl 16.00 – 23.00

Tirsdag 30. mars: kl 15.00 – 23.00

TURNERINGER

-Fortnite battle royale
-Rocket League

-Nerd Royale

-Super Smash Bros Ultimate 1v1

LAN nyheter

LANmine 31
Turneringer
Vinnere av LANmine 31

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

08
Oct
LAN
LANmine 31
LANmine 31 er godt i gang!

LANmine 31 er godt i gang, og på tross av restriksjonene dette LANet bærer preg av så er stemningen i hallen meget god.

30
Sep
LANmine 31
Mat
Kebab på LANmine

Fra å med LANmine 31 selger vi kebab i pita, rull, tallerken og baguette på våre arrangementer.

29
Sep
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram