Underholdning

Få det beste ut av LANmine Online: Cliffhanger, 3 dager fulle av underholdning med både turneringer, quizer, diskusjoner og hygge.

Turneringer

Aktiviteter

Påskenøtter

Vi presenterer LANmine påskenøtter. I kjent NRK stil legger vi frem en rekke gåter gjennom dagene, som tilsammen blir et løsningsord. Gåtene blir lagt ut på eget skjema så fort de er vist frem.

Minecraft

Vi har en åpen Minecraft survival server gjennom hele påsken. Alle er velkomne til å spille, server link blir lagt ut snart. Vi hopper inn i serveren og streamer hva som skjer fra tid til annen.

Server adresse: eslg.carl.win

Syntax Error

Vi har laget vårt et helet gameshow som vi kaller "Sytntax Error". Her blir deltagerne stilt ovenfor en rekke utfordringer relatert til spill. Eksmepler kan være å kjenne igjen et musikkstykke fra et spill, se hvilken spillkarakter som vises frem bare ved hjelp av en siluett, eller å si hva spillet heter når vi viser et skjermbilde fra det.
Dette er en svært populært show, og mange ønsker å delta. Det blir underveis også mulig å utfordre en kamerat på LANet i et spill, og en av oss i crew på veien for å vinne hovedpremien!

FUN & Games

Bli med å spill kjente og mindre kjente spill med oss. Hopp inn eller ut av Discord kanalen vi streamer i når du vil, kanskje det blir noen premier? Vi rullerer på alt fra Gang beasts til Golf with your friends.

Retro og chill

Sett deg ned med en god kopp kakao når vi graver dypt i vår spill og LAN fortid. Vi ønsker å inkludere våre seere mest mulig i denne spalten. Mer info kommer.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram