Crew

For en vanlig deltager kan det se ut som våre LAN går rundt nesten av seg selv.
Slik er det ikke. Det ligger utallige timer med forberedelser og arbeid i vært eneste LAN vi arrangerer. Derfor er vi avhengig av et aktivt og godt styre og ivrige og dyktige crew medlemmer.
Hvis du har lyst til å være med å planlegging gjennomføringen av våre LAN bør du søke deg inn som crew. Vi er rundt 40 crew på våre LAN i Hvalerhallen, og stemningen er alltid på topp. Vi bruker to dager på å gjøre om gymsalen til en stor gamingsal før vært LAN. Vi begynner altså LAN kosen allerede på tirsdag. Nedrigg er ferdig i løpet av søndagen.

Alle i crew får gratis mat under hele arrangementet, samt crew t-skjorte.
Hva venter du på? Søk deg inn som crew da vel! :D

Informasjon

Dette crewet skal hjelpe deltagerne med å besvare de spørsmålene de har om arrangementet. Crewet vil ha ansvar for innsjekk og oversikt over deltagere. I tillegg vil du i dette crewet ha ansvar for Game Loungen. Her vil oppgavene være generell organisering, utlån av spill og mer. Info vil også være en base for generelt utstyr. Her søker vi personer som er utadvendte, løsningorienterte, blide og hjelpsomme.

Event: Compo

Ansvarlig for konkurranser og turneringer. Vi har planlagt turneringer i CS:GO, PUBG, Rocket League, Super Smash Bros Ultimate og NerdRoyale(Retrospill). Vi ønsker med andre ord søkere med erfaring i en eller flere av disse spillene, og gjerne med organisering av turneringer. Du vil også få andre arbeidsoppgaver underveis. I dette crewet har du ikke faste skift, men du er alltid på når det er turneringer. Det avtales innad i crew hvem som har hovedansvaret for de forskjellige konkurransene. Du må kunne jobbe i team og ha god kommunikasjon, viktig også at alle hjelper hverandre selv om en ikke har ansvar for en turnering.

Event: Scene

Denne gjengen har ansvar for ting som skjer på scenen og generell underholdning under LANet. I dette crewet har man også ansvar for premiene. Man gjør også andre forefallende oppgaver underveis på LANet som kanskje ikke andre crew rekker å gjøre. Vi søker personer som er kreative, punktlige, blide og uten sceneskrekk.

Media

Dette crewet har i oppgave å ta bilder og filme under arrangementet. Det forutser at søkere har basiskunnskap utover det å bruke kamera. Man får også tilgang til lanets informasjonskanaler og kan poste oppdateringer under arrangementet.

Sikkerhet

I dette crewet er det viktig å være ansvarsbevisst, serviceinnstilt og å kunne tenke kjapt. Det er også viktig å ha et smil på lur. Jobben crewet gjør går ut på å sørge for at alle deltagere har det bra, at de oppfører seg og at sikkerheten på LANMine er vanntett! Security er de første crewmedlemmene deltagerne møter, og derfor er det viktig å ha en god holdning og å være blid! Crewet jobber skift på 8 timer. Du jobber altså 8 timer og har fri i 16 timer. Håper på å se akkurat din søknad!

Kantine

Dine oppgaver i kantinecrew er å holde orden i caféområdet, lage enkel mat og å selge varer i kiosken. Du må være blid, effektiv, takle å jobbe i et til tider stresset miljø og du må kunne jobbe sammen med andre. Dette crewet jobber skift på 8 timer, men vi hjelper hverandre ved behov.

Tech support

Som medlem i dette crewet skal du sørge for at vi får internet. Du skal også hjelpe deltakere som har problemer med nettet. Du må kunne trå til på kort varsel dersom det oppstår problemer. Her er det en fordel med gjenskap til våre teknisk løsninger.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram