LANmine 32 - informasjon

Endelig!
Vi har planene klare for å på nytt kunne arrangere LAN i trygge omgivelser på Hvaler! Vi håper og tror at smittesituasjonen i oktober tillater oss det.

DATO:
Dørene åpner torsdag 7.oktober kl. 15:00(11:00 VIP)
Dørene stenger søndag 10. oktober kl. 15:00

BILLETTER:
Igjennom vår samarbeidspartner eventsafe kan du kjøpe billetter til LANmine 32. Her kan du også reservere din plass slik at du kan sitte ved siden av de du ønsker. Billetter bestiller du her: https://eventsafe.no/


PRISER:
V.I.P. billett: 499 kr*
Vanlig billett: 399 kr*
*pluss billettavgift

KONKURRANSER:
– CS: GO
– Super Smash Bros Ultimate

Flere konkurranser annonseres senere, men vi kommer med heftige pengepremier på flere konkurranser!

PRAKTISK INFO:
Arrangement på nettsiden vår kommer snart!

Smittevern:
https://lanmine.no/smittevern/
Regler:
https://lanmine.no/regler/
FAQ:
https://lanmine.no/kontakt/
Pakkeliste:
https://lanmine.no/pakkeliste/
ALDERSGRENSE:
Vi har ingen nedre aldersgrense, men for deltagere under 13 år kreves det samtykkeskjema fra forelder/foresatt Samtykkeskjema finnes her:
https://lanmine.no/praktisk-info/samtykkeskjema/

MERK!
Vi kan bli nødt til å kansellere arrangementet på kort varsel om smittesituasjonen endrer seg før vi skal arrangere. Vi ber om forståelse for dette.

KONTAKT:
Har du eller dine foreldre spørsmål så er det bare å ta kontakt.
Ring Kolbjørn på tlf. 90 73 08 98, eller send en e-post til esportslangaming@gmail.com.

Støtte til projektor

Vi har i lang tid slitt med gamle utslitte projektorer på våre LAN. Nå har vi gått til innkjøp av en splitter ny projektor! Takket være Sparebankstiftelsen DNB med sitt bidrag på 17000kr er den også i ypperste kvalitet! Vi gleder oss til å bruke den på vårt neste LAN til høstferien! Hvem er klar for sceneshow, sceeneshooow?

Online PåskeLAN

Siden vi ikke hadde anledning til å arrangere et fysisk LAN i Hvalerhallen har vi jobbet oss frem til dette digitale arrangementet. Vi kommer til å kjøre en stream på Twich tre kvelder på rad med konkurranser og premier! Her er det gode muligheter til å vinne, og garantert artig å delta. Det er også helt gratis å se/delta på dette arrangementet.Vi legger ut detaljert program for arrangementet til uken.

Cliffhanger er det offisielle navnet på vårt første online LAN, med retro-futuristisk tema fra 80 tallet. Vi legger ikke skjul på at navnet hinter til noe stort som vil skje i den nærmeste LAN fremtid på Hvaler.


Vi kommer også underveis til å samle inn penger til Kreftforeningens arbeid. Dette vil det være helt frivillig å donere penger til. Alle er velkomne, så spre ordet videre og invitere med dine venner! Følg med på vår Twich kanal her:
https://www.twitch.tv/esportslangaming

LAN-Status 2021

Hei alle LAN venner!

Vi elsker alle Panda, men pandemien vi er midt i nå er svært utfordrende for oss alle.

Vårt LAN i vinterferien kan vi dessverre ikke arrangere, men vi ønsker imidlertid å flytte dette til påskeferien. Vi er realister og ser at sjansene for at dette skal være mulig er veldig små. Men vi håper i det lengste at situasjonen skal bli bedre og at vi kan arrangere LAN til glede for ungdommen. Vi følger situasjonen tett og arrangementet kan kanselleres på kort varsel.

lanmine 2021 update socialmedia

Den 15. februar håper vi å kunne starte billettsalget. Hvis situasjonen i april tilsier at vi ikke kan arrangere kan dere selvfølgelig få tilbake billettprisen(ikke billettgebyret), eller flytte billetten til høstferien.

Mens vi venter og er flinke til å holde avstand til hverandre så jobber vi med en liten online turnering i Super Smash Bros. Vi kommer tilbake til dere med mer info rundt dette.

Nye regler for refusjon

Ved kansellering vil EsLG åpne for å refundere billetter til det samme kontonummeret som billetten(e) er kjøpt på. Dette er minus billettgebyret til Eventsafe, som varierer basert på plasstype.

Et refusjonsskjema blir sendt ut per E-post til alle som har kjøpt billett til vedrørende arrangement. Mer informasjon blir lagt ut ved eventuell kansellering. Mer informasjon finnes på Smittevern.

LANmine 31 er godt i gang!

LANmine 31 er godt i gang, og på tross av restriksjonene dette LANet bærer preg av så er stemningen i hallen meget god. Fleste av de heldige deltagerne som fikk tak i en billett har fått rigget opp sine plasser og Hvalerhallen er igjen fyllt av flombelyste skjermer i en ellers mørk hall. Tilbakemeldinger Foreldre som har levert fra seg sine LAN-glade ungdommer har gitt fra seg et positivt inntrykk og deltagerne selv har så langt vært flinke til å holde "1 metern".

På kveldens program står League of Legends 1v1 turnering, etterfulgt av sceneshow med det populære gameshowet Syntax Error. Her vil deltakernes spill kunnskap utfordres i en rekke kategorier, fra gjenkjennelse av spillmusikk til ferdigheter i en bredde av spill.

Konkurranser som kjøres uavhengig av klokkeslett er Pinball Highscore og Minecraft: Creative, mer info om Minecraft finnes her.

Super innsats på nedrigg

Klokken passerte 02:30, før de 8 LAN musketerer endelig kunne låse dørene til Hvalerhallen. Tusen takk til samtlige i crew som gjorde en kjempe innsats!
Hjertelig takk til alle fantastiske deltagere som bidro til topp stemning og ny billettrekord! 166 betalte billetter med sitteplass!

Pokemon mester på LANmine

Er du LANmine sin nye Pokemon mester? Samle ditt Pokemon team til LANmine 30 : Generations allerede nå på torsdag! Vi har kun 6 billetter igjen til Pokemon Ligaen, blir en av dem din?

Ny deltakerrekord

Med over 8 dager igjen til LANmine 30: Generations har vi allerede satt ny deltakerrekord med 146 solgte sitteplasser. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere vårt største LAN når vi feirer LAN nummer 30 og samtidig at det er 10 år siden det første LANet på Skjærhalden. Vi ferier dette med å åpne hele rad 1 for reservering!

hallkart 11022020

Flere plasser

På grunn av stor etterspørsel har vi åpnet deler av en ny rad for plass reservasjon i Geekevents. Det blir 18 nye plasser for reservasjon til å begynne med, men hele raden kommer til å åpner ved behov. For å reservere plass må du logge inn og velge "Plasser" i menyen, deretter velger du "se hallkart" og klikker på den ledige plassen du vil reservere.

Fortsatt usikker? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjennom prosessen.

Kontaktskjema: https://lanmine.no/praktisk-info/kontakt/ 

E-post: esportslangaming@gmail.com

Tlf: 907 30 898

VIP billetter er utsolgt

VIP billettene til LANmine 30 - Generations er utsolgt og det er kun vanlige plasser som er tilgjengelige for reservasjon. I skrivende stund har vi solgt 123 billetter og kommer derfor til å sette opp deler av en ny rad på mandag. Enn så lenge blir det 18 nye plasser, men med mulighet for flere etterhvert som plassene blir reservert.
Gå inn på Geekevents for å reservere de beste plassene idag!