Underholdning

Vi prøver å legge til rette for at alle finner noe de liker å holde på med under våre LAN. Vi har konkurranser i de nyeste spillene med flotte premier. Vi har en egen avdeling dedikert til retrogaming med gamle spillkonsoller. I kantineområdet har vi nobbiperler tilgjengelig og noen ganger også brettspill.
Vi får alltid gode tilbakemeldinger på våre sceneshow som vi har hver kveld. Her deler vi også ut premier til de som tør å by på seg selv.

Turneringer

Aktiviteter

Sceneshow

For mange er våre sceneshow et av høydepunktene under LANet. Her har vi varierte utfordringer hvor deltagerne enten alene eller lagvis konkurrerer om å vinne heftige premier. Aktivitetene er varierte, og kan være alt fra musicquiz til en spillutfordring, eller om å gjøre å spise mariekjeks raskest mulig, eller å blåse opp en ballong til den sprekker. Her er det morsomt, både å delta, og for publikum å se på.

Tema

Vi elsker LAN, men vi liker å gjøre litt ekstra ut av det også. Derfor har vi et tema på vært LAN, med unike aktiviteter og konkurranser. Har du vært på et LAN hos oss, har du ikke opplevd det neste. Vi forbedrer oss stadig og finner på nye morsomme opplevelser for våre deltagere. Noen av våre tidligere temaer har vært, vikingtema, retrotema, pirattema og superhelttema. Har du et tema du ønsker på LANet? Send oss en mail på det, så tar vi det opp til vurdering! :)

Syntax Error

Vi har laget vårt et helet gameshow som vi kaller "Sytntax Error". Her blir deltagerne stilt ovenfor en rekke utfordringer relatert til spill. Eksmepler kan være å kjenne igjen et musikkstykke fra et spill, se hvilken spillkarakter som vises frem bare ved hjelp av en siluett, eller å si hva spillet heter når vi viser et skjermbilde fra det.
Dette er en svært populært show, og mange ønsker å delta. Det blir underveis også mulig å utfordre en kamerat på LANet i et spill, og en av oss i crew på veien for å vinne hovedpremien!

Sing star

Vi har funnet ut av at Singstar, eller Let's Sing, som vi bruker, raskt har blitt et populært innslag for deltagerne våre. Vi har alltid en flott premie som den beste sangeren vinner, men spør du oss er det en premie i seg selv og få lov til å synge foran andre LANere!

Pokemon tema

På LANmine Generations vil temaet være Pokémon! Som på vårt LANmine Evolution er du en Pokémontrener og kan være med på å samle Pokémon gjennom konkurranser og morsomme aktiviteter, bytte med vennene dine for å lage et variert lag, og i løpet av arrangementet utvikle dem til sterkere former og bekjempe tøffe gymledere!
Vi har en rekke kule aktiviteter, konkurranser og premier planlagt rundt dette temaet som du må få med deg!

Velg din starter pokemon

Når du møter opp på LANmine Generations vil du få et valg mellom tre tilfeldige* Pokémon. Den vil være din første Pokémon og gjør deg til en Pokémontrener! En trener som kan samle utallige monstre, beseire sine motstandere, og bli LANets beste!
Som din første Pokémon har den stort potensiale og kan utvikle seg to ganger i løpet av LANet!

Samle nye pokemon

Ved å delta på konkurranser og aktiviteter vil du få tilgang til nye Pokémon, fra den underlige Porygon til den mektige Rhydon... og noen heldige vil kanskje få mulighet til å fange de legendariske Articuno, Zapdos og Moltres! 

Ved spesielle aktiviteter kan du utvikle dine Pokémon til nye versjoner av seg selv og bli sterkere.
Følg med på kunngjøringer når du er på LANet så har du gode sjanser for å bygge et uslåelig lag!

Samle gym badges

Når du har opparbeidet deg et sterkt lag er det ultimate målet å utfordre og bekjempe LANets gymledere! Hver leder har et lag oppbygd rundt en spesiell type. Det er derfor viktig å ha Pokémon av mange forskjellige slag, for å kunne beseire med hvem som helst!
Om du klarer å bekjempe en leder vil du bli belønnet med deres gymnål; samle dem alle og bli utropt til Pokémonmester!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram