Vinnere av LANmine 31

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

CS:GO

Førsteplassen går til Evasium E-sport som på mirakuløst vis snudde en kamp de lå an til å tape. Etter en skikkelig sliteseier får de med seg hvert sitt Logitech Spectrum G933, samt en billett til LANmine 32 i Vinterferien 2021. På andreplass finner vi Return of Faale, som gav Evasium E-sport en skikkelig tøff kamp i både semifinalen og finalen. Med seg får de hvert sitt Svive Triton red tastatur. Bronsemedaljen går til Satanic Carry, som får med seg hver sin Svive Titan x Pro datamus.

vinner cs

Sceneshow

Under sceneshowet utfordres deltakerne til ulike leker, der man kan vise fram sine styrker eller kanskje finne noe man ikke visste man var god i, som flyging av drone eller kunnskap om videospill. I år kjørte vi kun leker der man holdt en meter avstand. På torsdagens sceneshow fikk 10 heldige deltakere muligheten til å kjempe seg gjennom ulike utfordringer. Halvard sto igjen som seierherren, og får med seg en splitter ny AOC Gaming monitor.

vinner scene torsdag

Smash bros

Finalen i Super Smash Bros Ultimate ble spilt på scenen, der spente deltakere kunne observere hvordan det kjente partyspillet til Nintendo Switch spilles på kompetitivt nivå. Lyngmo vant en dominerende førsteplass, og får med seg et eksemplar av det populære headsettet Steelseries Arctic 7 hjem. Andreplassen gikk til Simnil, den eneste som vant en kamp mot Lyngmo i løpet av turneringen. Han vant en splitter ny JBL Link høyttaler.

vinner ssb 31

Fortnite

Mange tok turen til LANmine for å delta på vår Fortnite duo turnering. Interessen var stor, og det ble mange gode runder i løpet av turneringen. Krisslim og Pyrific kom seierende ut, og får oppgradere gaming setupene deres med hvert sitt Steelseries Arctis 7 headset. Andreplassen gikk til 02hermyy og ClutchIsDaddyy som får hver sin Svive Titan V pro datamus.

vinner fortnite

Pinball

Sjansespill eller taktikk? Uansett hva som skal til for å vinne i Pinball, sto Jørgen Faale igjen med en overveldende seier, hele 27806200 poeng. Det er nesten 10 millioner mer enn Peder Abrahamsen som fikk en solid andreplass.

vinner pinball

League of Legends

For første gang siden 2016 arrangerte vi turnering i League of Legends 1v1, et etterlengtet comeback. Iggy the Kinky kom seirende ut, og kan nå oppgradere sitt gamingutstyr med en Steelseries rival 710 datamus, og Logitech Spectrum G933 headset. En solid andreplass går til Sussebass, som gav Iggy the Kinky en tøff omgang i finalen. Han måtte ta seg til takke med en Steelseries Rival 300s datamus og en Svive Styx RGB xxl musematte.

Minecraft

Minecraft gjorde også et overraskende comeback på LANmine, og har nok kommet for å bli. Det var mange kreative sjeler som logget på vår server, og juryen måtte sitte lenge i tankeboksen. Oliver444 kom seirende ut. Bilder fra Minecraft konkurransen legges snart ut i et eget innlegg, så følg med.

vinner minecraft 31

LANmine 31 er godt i gang!

LANmine 31 er godt i gang, og på tross av restriksjonene dette LANet bærer preg av så er stemningen i hallen meget god. Fleste av de heldige deltagerne som fikk tak i en billett har fått rigget opp sine plasser og Hvalerhallen er igjen fyllt av flombelyste skjermer i en ellers mørk hall. Tilbakemeldinger Foreldre som har levert fra seg sine LAN-glade ungdommer har gitt fra seg et positivt inntrykk og deltagerne selv har så langt vært flinke til å holde "1 metern".

På kveldens program står League of Legends 1v1 turnering, etterfulgt av sceneshow med det populære gameshowet Syntax Error. Her vil deltakernes spill kunnskap utfordres i en rekke kategorier, fra gjenkjennelse av spillmusikk til ferdigheter i en bredde av spill.

Konkurranser som kjøres uavhengig av klokkeslett er Pinball Highscore og Minecraft: Creative, mer info om Minecraft finnes her.

Kebab på LANmine

Ja du leste riktig! Fra å med LANmine 31 selger vi kebab på våre arrangementer. Vi har investert i splitter nytt kebabutstyr for å lage den beste kebaben på Hvaler, dette får du i form av i pita, rull, tallerken og baguette.

Ingen LAN uten premier

Et LANmine uten premier er som pizza uten ost og tomatsaus sier italienerne, og det er vi helt enige med dem i. Premiene for turneringer i CS:GO, Fortnite, League of Legends og Super Smash Bros Ultimate på LANmine 31: Sidequest er publisert på vår nettside og sosiale medier. Premier for andre aktiviteter som Sceneshow og Minecraft Creative vises frem under åpningen av LANmine på onsdag 30. september.

Det skal mye til for å gå tomhendt hjem på våre LAN, er du ikke personen til å delta i de klassiske turneringene, er det alltid muligheter foran scenen. I premiepotten finner man alt fra gamingutstyr til høyttalere, og i enkelte turneringer kan du også vinne en gratis billett til LANmine 32, som finner sted i vinterferien 2021.

På grunn av deltaker restriksjoner har vi fjernet pengegevinst i CS:GO denne høsten, en gevinst som nådde hele 20.000kr sist vinter.

mer om premier kan du lese om her: Underholdning for LANmine 31

Tabletopbattle kommer til LANmine!

Vi har den glede av å kunne annonsere at vi får besøk av Tabletopbattle. De holder til vanlig til i Moss, og har et bredt utvalg av miniatyrspill, kortspill og brettspill. Det har ofte vært diverse brettspill eller kortspill i regi av oss i ESLG i kantineområdet, men denne gangen får vi besøk av en virkelig profesjonell aktør innenfor analoge spill. På sin nettside 

https://tabletopbattle.no/

selger de også produkter fra bl.a. Warcradle, Games workshop, Wizards of the Coast. Disse leverer blant annet Kings of War, Warhammer 40k, Age of Sigmar, Magic the Gathering, Pokemon TCG, Konflikt ´47, X- Wing, Walking Dead med mere! 

Tabletopbattle komme til oss på fredag 2. oktober og blir gjennom natten. Det er bare å glede seg, og kanskje blir det muligheten til å vinne noen flotte premier også!

#LANhype

Billetter er publisert!

Til tross for at vi er litt sent ute, har vi nå publisert billettene til LANmine 31. I år kjører vi som tidligere nevnt med et mindre LAN enn vanlig på grunn av Covid-19, så vi selger kun 102 billetter.

På årets LAN bruker vi et nytt billettsystem, Eventsafe. Når du bestiller billett må du huske å velge plassen din på Hallkartet. Hvis du kjøper billetter til flere enn kun deg selv, må hver deltaker forsikre seg om at de har en bruker, da billetten må overføres fra eieren til brukeren av billetten. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp til å overføre billetter!

Priser:
-Vanlig billett: 349kr
-VIP billett: 449kr

Alt du bør vite om LANmine 31 finner du her: lanmine.no/lanmine-31

Sjekk nettsiden vår ofte for oppdatering om smittesituasjonen rundt arrangementet! Vi gleder oss til å se deg på LAN!

LANmine 31 er offisielt annonsert!

Da er det offisielt! Om underkant en måned kjører vi på med atter et LAN i Hvalerhallen. Vi har vært usikre på hvorvidt vi fikk muligheten til å arrangere LAN denne høsten, men etter god dialog med kommuneoverlegen og en god risikoanalyse, har vi bestemt at billettsalget til LANmine 31 åpner om få dager. Flere detaljer legges ut på nettsiden vår og Facebook snart. Der vi du finne spesifikk informasjon og turneringer, underholdning, program og tilbud i kiosken.

For å overholde reglene for smittevern nedskalerer vi LANet betraktelig. Det vil derfor være færre billetter og spesialtilpassede sceneshow. LANmine sitt mål er først og fremst å være en sosial møteplass der nerdekultur møtes og vennskap stiftes. Derfor er vi glad for at vi på nytt kan ønske dere velkommen tilbake til LAN i Høstferien 2020.

Før du kjøper en av de 102 billettene vi legger ut for salg, må du lese gjennom og godkjenne reglene for smittevern vi har satt for LANet. Regler og anbefalinger finner du her: smittevern

Vi gleder oss til å se deg, og håper du gleder deg til å kose deg på LAN igjen! #LANhype

PS: Vi forbeholder oss retten til å kansellere LANet på kort tid i forveien om smittesituasjonen i området endrer seg drastisk.

Søk CREW til høstens LAN

Pssst!Vil du høre en hemmelighet? 🤭Ja sier du! 👀

OK! 🤫

Vi vil om kort tid offentliggjøre at vi kommer til å arrangere LANmine 31 i høstferien! Det har vært en lang vei og gå, og mye planlegging rundt smittevern for å få dette til. Nå nærmer det seg både med planleggingen og med tanke på datoen. Har du lyst til å være med som crew denne gangen kan du søke deg inn på https://eventsafe.no

Har du noen spørsmål, så send oss gjerne en melding, eller ta kontakt med oss på en annen måte. Avslutter med en liten sang som jeg kom til å tenke på mens jeg skrev dette, nemlig "Break My Stride". Vi kjører på i kjent stil, og lar ikke koronaen stoppe oss, selv om vi selvfølgelig skal ta de nødvendige forehåndsreglene. 🩺

#StaySafe#LANhype🐼

Hva skjer med Lanet nå?

2020 ble ikke som noen av oss hadde sett for seg, men vi er veldig takknemlig for at vi fikk feire vårt LAN nummer 30 med brask og bram i februar bare uker før koronaen kom inn over landet. Vi vet enda ikke hvordan høsten blir for oss, og hvilke muligheter vi har. Men dere skal vite at vi er klare for LAN om smittesituasjonen i Norge tillater at vi arrangerer. Vi har som resten av samfunnet trappet ned på all aktivitet og lagt det meste på is. Men, vi har allikevel kommet i gang med planleggingen av et nytt og spennende tema for vårt LAN nummer 31.

Vi håper at dette blir i uke 40 fra 1. oktober til 4. oktober 2020 i Hvalerhallen. Selv om du vil finne et arrangement for LANmine 31 på Facebook er det dessverre ikke noe garanti for at det blir LAN denne gang. Men det som er helt sikkert er at det kommer alltid et LAN, om det blir i 2020, eller i 2021 vil bare tiden vise.

I sommerferien avholdt vi vårt årsmøte, og følgende personer sitter nå i styret i Esports LAN Gaming. Årstallene indikerer hvilken periode styremedlemmene er valgt inn for.