Lanmine 31 - Sidequest

20. februar
Hvalerhallen

EsLG er veldig glade at på tross av alt kan ønske dere velkommen til vårt LAN nummer 31 i Hvalerhallen. Vi har jobbet gjennom sommeren med å tilrettelegge alle deler av LANet til å oppfylle alle smittevernhensyn og krav som stilles til et slikt arrangement. Det har vi fått til, og arrangementet er godkjent av kommuneoverlegen.

LANmine er et dataparty lokalisert på idylliske Hvaler utenfor Fredrikstad. LANmine arrangeres av lokale gamere med et ønske om å fremme spillkulturen i distriktet, med fokus på E-sport, samhold og sosiale aktiviteter i trygge rammer.

Vi har kun 102 billetter tilgjengelig denne gangen, så her gjelder det å være rask om du og dine venner skal sikre seg en plass! Husk at føler du deg dårlig før du skal reise ut til Hvalerhallen har du ikke lov til å komme inn. Vi vil i så fall refundere billettprisen til deg.

DATO

Dørene åpner onsdag 30.september kl. 14:00(11:00 VIP)
Dørene stenger lørdag 3. oktober kl. 15:00

BILLETTER

Inngangsbilletter kan kjøpes og reserveres her
MERK: Det selges verken dagspass eller pass uten plass denne gangen!

PRIS

VIP Billett: 449 kr
Standard billett: 349 kr

UNDERHOLDNING

Det arrangeres ulike aktiviteter både på scenen, i kantina og foran skjermen til ulike tider under LANet. Da vi ellers har større aktiviteter og temaleker som kjøres under hele arrangementet, blir det nedskalert denne høsten for å kunne overholde smittevernet.

TURNERINGER

-CSGO 5v5
-Super Smash Bros Ultimate

-Fortnite duo
-League of Legends 1v1

ALDERSGRENSE

Vi har ingen nedre aldersgrense, men for deltagere under 13 år kreves det samtykkeskjema fra forelder/foresatt. Print ut skjema og vis frem ved innsjekk.

--Link til Samtykkeskjema--

MAT TILBUD

Vi tilbyr et variert utvalg av mat, drikke og snacks i vår døgnåpne kantine, i tillegg serveres det også middag hver dag. Meny og klokkeslett for middag publiseres nærmere LAN. Mer informasjon her!

LAN nyheter

LANmine 31
Turneringer
Vinnere av LANmine 31

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

08
Oct
LAN
LANmine 31
LANmine 31 er godt i gang!

LANmine 31 er godt i gang, og på tross av restriksjonene dette LANet bærer preg av så er stemningen i hallen meget god.

30
Sep
LANmine 31
Mat
Kebab på LANmine

Fra å med LANmine 31 selger vi kebab i pita, rull, tallerken og baguette på våre arrangementer.

29
Sep
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram