Fortnite

Påmelding

Fortnite turneringen spilles som Duo, og gjennomføring på fredag 2.oktober kl 13:00! Vi har for første gang fått egen custom server slik at alle i hallen spiller mot hverandre, serveren kommer i regi av The Link LAN, som arrangeres i Svelvik. Påmelding til turneringen skjer ved Compo:desk. Spillere uten makker kan ta kontakt med Compo:desk, så prøver de å sette sammen duo teams med andre spillere uten makker. Ved å melde seg på har en bekreftet å ha lest og godkjent turneringsreglene.

Fortnite har siden opprinnelig lansering i 2017 blitt et av verdens mest populære spill og tronet Battle royale sjangeren. Spillet går ut på at 100 deltagere blir sluppet i fallskjerm på en øy, uten ressurser må de oppsøke bygninger for våpen, ammunisjon og annet utstyr. Mens spillerne utforsker øya krymper den underveis, og tvinger spillerne nærmere hverandre. De må kjempe mot hverandre til det står kun 1 vinner igjen, man kan enten spille solo, duo eller squad opptil 4 personer på et lag. 

Å spille på lag med venner på nett krever samarbeid. Man kan snakke sammen og lage baser som et fellesskap, og man kan dele ressurser med lagkameratene sine. Her er det fokus på strategi og kommunikasjon, og det er en måte der flere kan oppleve et spill som sosialt.

System: PC/PS4

Premier

1.plass: Steelseries Arctis 7 headset

2.plass: Svive Titan V pro datamus

3.plass: Gunnar Optiks

Regler

1. Oppsett

* Arena regler, les mer om det her: https://bestfortnitesettings.com/fortnite-arena-mode-rules/
* Spilles Duo, krever 2 spillere per lag.

2. Poeng

* Poeng er sammenlagt av plassering og kills.
* Dersom serveren ikke lagrer plassering og kills vil Compo komme rundt og bekrefte deres plassering, derfor må spillere ikke forlate spillet før Compo har fått poengsummen bekreftet.

3. Forberedelser

* Deltagere skal være klare senest 10 min før gamet starter.
* Deltager må ha meldt seg på ved Compo i god tid før turnering.
*  Custom serveren blir dere bedt om å joine 5 min før gamet starter.
* Pass på at alt er oppdatert og klart før spillet starter. Oppstår det problemer med spillet gi beskjed til Compo i god tid før turneringen starer. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram