Underholdning

Vi prøver å legge til rette for at alle finner noe de liker å holde på med under våre LAN. Vi har konkurranser i de nyeste spillene med flotte premier. Vi har en egen avdeling dedikert til retrogaming med gamle spillkonsoller. I kantineområdet har vi nobbiperler tilgjengelig og noen ganger også brettspill.
Vi får alltid gode tilbakemeldinger på våre sceneshow som vi har hver kveld. Her deler vi også ut premier til de som tør å by på seg selv.

Turneringer

Aktiviteter

Sceneshow

For mange er våre sceneshow et av høydepunktene under LANet. Her har vi varierte utfordringer hvor deltagerne enten alene eller lagvis konkurrerer om å vinne heftige premier. Aktivitetene er varierte, og kan være alt fra musicquiz til en spillutfordring, eller om å gjøre å spise mariekjeks raskest mulig, eller å blåse opp en ballong til den sprekker. Her er det morsomt, både å delta, og for publikum å se på.

Tema

Vi elsker LAN, men vi liker å gjøre litt ekstra ut av det også. Derfor har vi et tema på vært LAN, med unike aktiviteter og konkurranser. Har du vært på et LAN hos oss, har du ikke opplevd det neste. Vi forbedrer oss stadig og finner på nye morsomme opplevelser for våre deltagere. Noen av våre tidligere temaer har vært, vikingtema, retrotema, pirattema og superhelttema. Har du et tema du ønsker på LANet? Send oss en mail på det, så tar vi det opp til vurdering! :)

Syntax Error

Vi har laget vårt et helet gameshow som vi kaller "Sytntax Error". Her blir deltagerne stilt ovenfor en rekke utfordringer relatert til spill. Eksmepler kan være å kjenne igjen et musikkstykke fra et spill, se hvilken spillkarakter som vises frem bare ved hjelp av en siluett, eller å si hva spillet heter når vi viser et skjermbilde fra det.
Dette er en svært populært show, og mange ønsker å delta. Det blir underveis også mulig å utfordre en kamerat på LANet i et spill, og en av oss i crew på veien for å vinne hovedpremien!

Brettspill

På fredag får vi besøk av en profesjonell aktør innenfor analoge spill som brett og miniatyr spill. Tabletopbattle fra Moss tar med seg en stand og et variert utvalg av brettspill som kan spilles i kantina.
Les mer om tabletoppbattle her: https://www.tabletopbattle.no/index.php

Minecraft Creative

Vi kjører en Minecraft Creative turnering under høstens LAN, her er det bare å la fantasien løpe løpsk! Serveren åpner for bygging onsdag 30. september kl 18:00 og avsluttes fredags kveld kl 21:00. Deres kreasjoner blir vist frem på fredagens sceneshow og de beste arkitiektene vinner heftige premier. Mer informasjon publiseres snart!

les mer

Retrokroken

Nostalgiens spill er et stort fokus på våre LAN, og som regel setter vi opp en større avdeling med sofagrupper, TVer, gamle konsoller og over 500 spill som deltagere fritt kan benytte. Denne høsten blir retrokroken skalert ned, men vi setter opp en mindre avdeling med kjente konsoller som NES, SNES, Nintendo 64, Gamecube, Wii, PS1, PS2 og Sega Megadrive.

Flipperspill

Vi har fått tak i en pinball maskin, og kjører en highscore turnering gjennom hele LANet. Står du igjen på fredags kveld med den høyeste poengsummen vinner du heftige premier!

Pærler

Ta et avbrekk fra spillingen og besøk pærlehjørnet i kantina. Vis oss hva du har laget og du kan vinne kule premier! Send oss dine kreasjoner på enten discord kanalen "pærler", e-post til esportslangaming@gmail.com eller Facebook. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram