Nerdelandslaget til LANmine!

Jada tittelen stemmer, hele Norges Nerdelandslaget kommer til LANmine for å blåse taket av Hvalerhallen! Med på landslaget kommer Andreas Hedemann, Sebastian Brynestad og Ida Horpestad. Uten å røpe for mye så kommer de lørdag ca kl 12 og er med oss frem til kl 19, hvor det blir liveshow, Q&A og mingling i hallen med dere deltagere. Det blir generelt masse gøy som du absolutt ikke må gå glipp av!

Vi legger opptil at dere kan stille spillerne i Nerdelandslaget spørsmål under deres Q&A. Du kan også forhåndsinnsende spørsmål dersom du ikke vil stille de live foran scenen. Send spørsmål til oss på enten E-post, skjema på nettsiden eller sosiale medier.

Nerdelandslaget er et av norges største spillpodkaster, startet opp av Andreas Hedemann og Stian Blipp i 2019 med fokus på å ta nerding og gamingkultur på alvor. Podkasten har siden oppstart vokst veldig raskt og etterhvert blitt hele norges Nerdelandslaget. De operer også norges største Discord server med over 8000 medlemmer fylt med gamere og nerder generelt på tvers av Norge. Har du ikke hørt Nerdelandslaget før bør du absolutt ta et avbrekk og sjekke de ut her.

Snakkes på LAN!

Workshop i webdesign

Vil du lære programmering eller webdesign og usikker på hvor du bør starte? I samarbeid med Blackfilm AS kjøres det en intro workshop og konkurranse i design av nettsider under LANet. Du vil få et innblikk i grunnleggende kodespråk som HTML og CSS, design og struktur, og hvordan du kan inspisere og analysere nettsider.

Kurset skal være gøy, læringsrikt og legge til grunn for hvordan du kan tilnærme deg mer kunnskap om koding. Kurset starter med en presentasjon fra scenen hvor vi går gjennom litt teori, etterfulgt av å kode i praksis. Vi vil også vise til eksempler på design av ulike sider.

kursets verter er Magnus Finset og Kjell-Magne Larsen. Magnus er daglig leder og innholdsprodusent i Blackfilm AS, mens Kjell-Magne er freelance utvikler som blant annet har utviklet EsLG sin hjemmeside.

Konkurransen vil gå ut på å lage en nettside i HTML og CSS utifra bestemte temaer. På vår discord server blir det satt opp dedikerte kanaler for å dele kunnskap, ideer og få hjelp til design og utvikling. Selve presentasjonen er fredag 8. oktober, men utviklingen av egne sider kan starte allerede på torsdag. Mer detaljer publiseres nærmere LAN. De beste bidragene kan også vinne kule premier!

Workshopen er gratis for alle som har billett til LANmine 32 - NEON. Vi gleder oss til å se deg og ditt bidrag!