Minecraft: Creative

Det er satt opp en dedikert Minecraft creative server med konkurranse til kreative deltagere under LANmine 32 - NEON. Det er fritt frem å bruke serveren så lenge man er på LANet, trenger ikke være med i konkurransen for å spille.

Vi tar flere turer innom for å se alt det kule dere lager. Deres kreasjoner blir vist frem under siste sceneshow på lørdag 9. oktober, og de aller beste drar hjem med kule premier 😀

Server info

Server IP: 10.10

Claim plot: /plots auto
Gå hjem: /plots home

Tema

Bygg noe relatert eller inspirert fra et spill, film, bok, comic eller annet medie du har spilt, sett eller lest i pandemien. Ellers er det bare å la fantasien løpe løpsk!

Generell info

For påmelding til konkurransen, sett opp skilt på ditt plot og skriv fullt navn, navn på det du har laget og plassnummer.
Frist for konkurransen er lørdag 7. oktober kl 22:00, men serveren vil være åpen frem til LAN stenger. ditt plot og skriv Konkurransen er Solo, og derfor ikke lov å jobbe i team.

Lurer du på noe? Spør oss i Compo:desk eller på Discord serveren 🙂

Link til discord: https://discord.gg/guF5FSXHZD

System: PC/PS4
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram