Underholdning

Høstens program blir det beste som har funnet sted i Hvalerhallen til nå! Vi har konkurranser i de mest poppulære spillene med flotte premier, egen avdeling dedikert til retrogaming med gamle spillkonsoller og egen VR stasjon. I kantineområdet har vi nobbiperler tilgjengelig og noen ganger også brettspill.
Våre sceneshow finner sted foran scenen hver kveld, der vi deler ut premier til de som tør å by på seg selv. Sjekk ut programmet for detaljert info når ting finner sted.

Turneringer

CS:GO turnering

CS:GO 5v5

Høstens hovedturnering i Hvalerhallen. CS:GO 5v5 med 15000kr i premiepotten. Turneringen starter fredag kl 20 og spiller innledende kamper gjennom kvelden. Finalekamper spilles fra lørdag kl 19:00.  Mangler du et lag? Gi beskjed til Compo: Desk så setter vi deg i et team med andre som søker lag. Påmelding og spørsmål til Compo: Desk. Regler og bracket kommer snart!
Fortnite Duo turnering på lanmine neon

Fortnite Duo

LAN favoritten Fortnite spilles som duo på fredag kl 15:00 med dedikert server. Du kan delta enten med en PC, Playstation eller Xbox. Påmelding ved Compo: Desk. Gi beskjed dersom du mangler en makker, så finner vi deg en partner. Server er sponset av The Link LAN. Regler og bracket kommer snart!
Super smash bros ultimate turnering

Super Smash 1v1

Vår tradisjonsrike turnering i Super Smash spilles fredag kveld kl 18:00 i Retrokroken. For første gang åpner vi pengesekken og legger inn 3000kr i premiepotten! Deltagelse i denne turneringen krever kun dagspass. Påmelding ved Compo: Desk. Regler og bracket kommer snart!

Rocket League 2v2

Rocket League setter startskuddet for turneringer på torsdag kveld kl 22:00. Du kan delta med en PC, Playstation eller Xbox. Påmelding ved Compo: Desk. Gi beskjed dersom du mangler en makker, så finner vi deg en partner. Regler og bracket kommer snart!

Aktiviteter

Sceneshow

For mange er våre sceneshow et av høydepunktene under LANet. Her har vi varierte utfordringer hvor deltagerne enten alene eller lagvis konkurrerer om å vinne heftige premier. Aktivitetene er varierte, og kan være alt fra musikkquiz til en spillutfordring, eller om å gjøre å spise mariekjeks raskest mulig, eller å blåse opp en ballong til den sprekker. Her er det morsomt, både å delta, og for publikum å se på.

Tema: Neon

Vi elsker LAN, men vi liker å gjøre litt ekstra ut av det også. Derfor har vi et tema på vært LAN, med unike aktiviteter og konkurranser. Har du vært på et LAN hos oss, har du ikke opplevd det neste. Årets tema er Neon, og bygger på et interaktivt rollespill der deltagerne må samarbeide for å løse utfordringer i en retro-futuristisk setting fra 80 tallet.

Nerdelandslaget

På lørdag får vi besøk av hele norges Nerdelandslaget, norges største spillpodkast! De byr på skreddersydd sceneshow, Q and A og kommer til å mingle rundt i hallen med dere.

Webdesign workshop

Ønsker du å lære webdesign eller koding, og usikker på hvor du bør starte? I samarbeid med Blackfilm AS gjennomføres den intro workshop i webdesign, med konkurranse i å lage din egen nettside. Kurset gjennomføres på fredag ettermiddag. Mer info kommer!

Minecraft Creative

Vi kjører en Minecraft Creative konkurranse under høstens LAN, her er det bare å la fantasien løpe løpsk! Server IP er 10.10. Konkurransen går ut på å lage noe relatert eller inspirert fra et spill, film, bok, tegneserie eller annet medie du har spilt, sett eller lest i pandemien. Avsluttes lørdag 9. oktober kl 22:00, men serveren er åpen frem til LAN slutt.

les mer

Retrokroken

Nostalgiens spill er et stort fokus på våre LAN, og som regel setter vi opp en større avdeling med sofagrupper, TVer, gamle konsoller og masse spill som deltagere fritt kan benytte. Denne høsten setter vi opp kjente konsoller som NES, SNES, Nintendo 64, Gamecube, PS2 og Sega Megadrive.

VR

Vi har en VR stasjon som fritt kan benyttes i Retrokroken. Lev deg inn i kjente VR spill som Beat saber, Half life Alyx, Superhot og Resident evil. Spør Info:desk om du trenger hjelp med å starte spill.

Nobbiperler

Ta et avbrekk fra spillingen og besøk pærlehjørnet i kantina. Vis oss hva du har laget og du kan vinne kule premier! Send oss dine kreasjoner på enten discord kanalen "nobbiperler", e-post til esportslangaming@gmail.com eller Facebook. 

Flere aktiviteter publiseres snart...

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram