Mario Kart + Smash Bros turnering

Konsoll: Switch

Vi tjuvstarter vårt påskeLAN, nemlig LANmine Online: Cliffhanger med en friendly Mario Kart + Super Smash turnering. Kjell-Magne og Henrik ønsker dere velkommen til vår stream på Twitch.tv kl 18:00 der vi starter med Mario Kart, og avslutter det med Super Smash Bros Ultimate. Vinneren av hver turnering får ikke bare heder og ære, men også 100kr med seg hjem som kan brukes på noe påskegodt(eller hva det måtte være) :)

 

For å delta melder du deg på gjennom Toornament(krever bruker) og blir med i vår Discord server da det er vår kommunikasjon til dere gjennom turneringen. Frist for påmelding til Mario kart er kl 18:30, og settes igang kort tid senere. Etter finalen blir det en kort pause før vi fortsetter med Super Smash. For best opplevelse anbefales kablet nett til Switchen med en USB til Ethernet adapter. 

Discord server
Påmelding: Mario Kart
Påmelding: Smash Bros

Prizepool

Vinneren av hver turnering premieres med 100kr. Dersom en spiller vinner begge turneringene vil det kun tildeles gevinst for en av de. 

100KR

Regler

Smash Bros

Regler:
-3 Stocks
-8 minutter
-Items: AV
-Final Smash Meter: AV
- Stage Hazards: AV


Stage Settings:
Friendlies rule
- Dersom begge spillere er enig om at man ikke skal følge standar banevalg prosedyre så er valg av bane fritt. Dersom begge spillere er enig om at man ikke skal følgevanlig prosedyre og man ikke blir enig om banen så velger begge spillere bannen man ønsker og lar datamskinen velge.

Competetive Rule
Starters: Final Destination, Battlefield, Small Battlefield, Smashville, Pokemon Stadium 2

Counterpicks: Lylat Cruise, Northern Cavern, Yoshi's Story, Unova Pokemon League, Kalos Pokemon League, Town & City

Runde 1: Spiller 1 banner én bane, spiller 2 banner 2 baner, spiller 1 banner én bane til, og den gjenstående banen spiller man på

Runde 2 og videre: Vinneren av forrige match banner 3 baner, også velger taperen av forrige match blant de resterende banene.


Tilleggsregler:
-Når det skjer en time-out, vinner spilleren med flest stocks (eller laveste prosentandel hvis begge spillerne er på deres siste stock) spillet.
-Turneringsarrangørene har alltid det siste ordet i uenigheter mellom spillere

Mario Kart

Antall innledende runder baseres på antall påmeldte spillere, med opptill 12 deltagere per runde. Spillere avanserer på "knockout", med unntak av finalerunden der "final round" blir brukt.
Totalt 6 spillere kan gå videre til finalen fra innledende runder, eventuelt 4 om det settes opp en tredje server.

Knockout round:
- 8-races
- 150CC
- No teams
- Normal Items
- Normal CPU
- All vehicles

final round:
- 4-Races
- 150CC
- No teams
- Normal Items
- Normal CPU

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram