Om Eslg

Om organiasjonen

Esports LAN Gaming er en 100% frivillig organisajson, og er registert i frivillighetsregisteret. Der ble vi registert i 2012. Vi begynte i midlertid å organisere LAN allerede i 2010. Det var en vennegjeng fra Hvaler som startet det hele, og flere av de som startet ESLG, er fremdeles aktivt med på laget.

Vedtekter

Fra små til mellomstore

Det første LAN treffet var i gymsalen på Floren skole på Skjærhalden. Den gangen var det 13 deltagre, men etter hvert som årene gikk har vi vokst oss ut av den hallen og flyttet lokasjon til Hvalerhallen. Vi har på det meste solgt 166 inngangsbilletter i tillegg til ca. 40 i crew. Vi er stolte av hva vi har fått bety for så mange ungdommer i distriktet.
2+
LAN i året
40
I crew
100%
Frivillig

Teamet

Kolbjørn

Kolbjørn Westberg

Rolle
Styreleder
Thomas

Thomas Larsen

Rolle
Nestleder
Kantinesjef
Martin

Martin Marsell

Rolle
Styremedlem
Compansvarlig
Thea

Thea-Melise Fredstad

Rolle
Styremedlem
Stig

Stig Marthinsen

Rolle
Styremedlem
Håvard

Håvard Pedersen

Rolle
Styremedlem
Henrik

Henrik Roland Reffsgård

Rolle
Styremedlem
Kjell-Magne

Kjell-Magne Larsen

Rolle
Styremedlem
Grafisk design

LANmine tidslinje

eslg logo pokemon

LANmine 30 - Generations

Innhold kommer!

2020
eslg logo

LANmine 2019 - Replay/Old but gold

Innhold kommer!

2019
new eslg logo pirate

LANmine 2018 - Crossbones

Vårt LAN nummer 27! Vi har lenge hatt lyst til å ha et pirat-tema og spurt og selv hvordan vi best burde gjøre det. Dette er vårt svar, og med ny nye samarbeidspartnere på plass ser det ut til at dette skal bli tidenes LAN! Dette er også første LAN vi går ut med en konkret sum penger i potten på CS:GO. Der skal dele ut hele 12 000kr i konkurransen!

2018
altered old eslg logo

LANmine 2017 - Undercover

Vårt LAN nummer 23! Med tema inspirert av de tøffeste agentene, lot vi våre LAN deltagere gå helt Undercover med egne undercover t-skjorter deltakerne kunne kjøpe! Vi arrangerte rekord mange konkurranser, og hadde turneringer i hele 7 forskjellige spill (CS:GO, Overwatch, Rocket League, Super Smash Bros, Mario Kart 8 Deluxe, Just Dance 2017 og OSU), i tillegg hadde vi mange nye leker på scena, bl.a. vår egen versjon av Deal og No Deal.

2017
old eslg logo

LANmine 2016 - Assemble

Vårt LAN nummer 20! Vi hadde med andre ord et stort jubileum å feire! Vi hadde for første gang egne t-skjorter til salgs i kiosken hvor man kunne vise sin kjærlighet og takknemlighet til ESLG. I forkant av LANet lagde vi en youtube-serie i tre deler hvor Panda sin fantastiske reise til Hvalerhallen ble dokumentert.

2016
old eslg logo

LANmine 2015 - Evolution

Vårt LAN nummer 17! Denne gangen hadde vi et Pokémon-tema, og dette ble godt mottatt. Vi hadde laget egne Pokémon-kort som alle fikk utdelt da de ankom LANet. De måtte så bruke disse til å duellere mot crew som var gymtrenere. Klarte de å vinne fikk de en badge for dette. Stemningen var god under hele LANet, og blir fortsatt snakket om den dag i dag!

2015
old eslg logo

LANmine 2014 - Valhall

Vårt LAN nummer 14! Vi leide oss på nytt inn i Hvalerhallen og for første gang introduserte vi et tema for LANet. Et konsept som var kommet for å bli. Vårt første tema ble et vikingtema. Crewmedlemmene var forskjellige norrøne guder og ga deltakerne forskjellige oppgaver de måtte utføre for å sanke poeng i en større konkurranse.

2014
old eslg logo

LANmine - sommer 2013

Vårt LAN nummer 11! Dette var første gangen vi tok steget ut av gymsalen på Floren skole og arrangerte LAN i Hvalerhallen. Vi satt opp 126 plasser til dette LANet, alle billettene ble ikke solgt, men stemningen var på topp hele tiden. Vi fikk også besøk av Red Bull som delte ut gratis drikke til de som var gamle nok. Det var et stort steg for oss, og mye planlegging ble lagt ned i forkant for å få arrangementet til å fungere bra i den nye store hallen.

2013
First eslg logo

Origin

24.02.2012 hadde Esports LAN Gaming et stiftelsesmøte, og ble offisielt registrert i Brønnøysundregisteret som en frivillig organisasjon samt i enhetsregisteret den 15.05.2012. Vi fikk i så måte tilgang til å opprette egen bankkonto for ESLG, og registrere oss for Grasrotandelen gjennom Norsk Tipping. Vårt organisasjonsnummer er: 998 285 534.

2012
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram