10.000kr i premie til Smash bros turnering

Lørdag 7. August arrangerer LANmine, i samarbeid med Fredrikstad Kino og Smash Norge, den første store norske Super Smash Bros Ultimate turneringen på over ett og et halvt år!

På under tolv timer har 50 spillere meldt seg på. Er du -eller kjenner du noen som er- interessert i Super Smash Bros Ultimate? Da vil du garantert ikke gå glipp av denne opplevelsen. Meld deg på turneringen via Smash.gg, og husk å lese all infoen før du melder deg på. Gleder oss til å se deg der https://smash.gg/tournament/h-ll-wood-smash/details

Vinnere av LANmine 31

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

CS:GO

Førsteplassen går til Evasium E-sport som på mirakuløst vis snudde en kamp de lå an til å tape. Etter en skikkelig sliteseier får de med seg hvert sitt Logitech Spectrum G933, samt en billett til LANmine 32 i Vinterferien 2021. På andreplass finner vi Return of Faale, som gav Evasium E-sport en skikkelig tøff kamp i både semifinalen og finalen. Med seg får de hvert sitt Svive Triton red tastatur. Bronsemedaljen går til Satanic Carry, som får med seg hver sin Svive Titan x Pro datamus.

vinner cs

Sceneshow

Under sceneshowet utfordres deltakerne til ulike leker, der man kan vise fram sine styrker eller kanskje finne noe man ikke visste man var god i, som flyging av drone eller kunnskap om videospill. I år kjørte vi kun leker der man holdt en meter avstand. På torsdagens sceneshow fikk 10 heldige deltakere muligheten til å kjempe seg gjennom ulike utfordringer. Halvard sto igjen som seierherren, og får med seg en splitter ny AOC Gaming monitor.

vinner scene torsdag

Smash bros

Finalen i Super Smash Bros Ultimate ble spilt på scenen, der spente deltakere kunne observere hvordan det kjente partyspillet til Nintendo Switch spilles på kompetitivt nivå. Lyngmo vant en dominerende førsteplass, og får med seg et eksemplar av det populære headsettet Steelseries Arctic 7 hjem. Andreplassen gikk til Simnil, den eneste som vant en kamp mot Lyngmo i løpet av turneringen. Han vant en splitter ny JBL Link høyttaler.

vinner ssb 31

Fortnite

Mange tok turen til LANmine for å delta på vår Fortnite duo turnering. Interessen var stor, og det ble mange gode runder i løpet av turneringen. Krisslim og Pyrific kom seierende ut, og får oppgradere gaming setupene deres med hvert sitt Steelseries Arctis 7 headset. Andreplassen gikk til 02hermyy og ClutchIsDaddyy som får hver sin Svive Titan V pro datamus.

vinner fortnite

Pinball

Sjansespill eller taktikk? Uansett hva som skal til for å vinne i Pinball, sto Jørgen Faale igjen med en overveldende seier, hele 27806200 poeng. Det er nesten 10 millioner mer enn Peder Abrahamsen som fikk en solid andreplass.

vinner pinball

League of Legends

For første gang siden 2016 arrangerte vi turnering i League of Legends 1v1, et etterlengtet comeback. Iggy the Kinky kom seirende ut, og kan nå oppgradere sitt gamingutstyr med en Steelseries rival 710 datamus, og Logitech Spectrum G933 headset. En solid andreplass går til Sussebass, som gav Iggy the Kinky en tøff omgang i finalen. Han måtte ta seg til takke med en Steelseries Rival 300s datamus og en Svive Styx RGB xxl musematte.

Minecraft

Minecraft gjorde også et overraskende comeback på LANmine, og har nok kommet for å bli. Det var mange kreative sjeler som logget på vår server, og juryen måtte sitte lenge i tankeboksen. Oliver444 kom seirende ut. Bilder fra Minecraft konkurransen legges snart ut i et eget innlegg, så følg med.

vinner minecraft 31

Ingen LAN uten premier

Et LANmine uten premier er som pizza uten ost og tomatsaus sier italienerne, og det er vi helt enige med dem i. Premiene for turneringer i CS:GO, Fortnite, League of Legends og Super Smash Bros Ultimate på LANmine 31: Sidequest er publisert på vår nettside og sosiale medier. Premier for andre aktiviteter som Sceneshow og Minecraft Creative vises frem under åpningen av LANmine på onsdag 30. september.

Det skal mye til for å gå tomhendt hjem på våre LAN, er du ikke personen til å delta i de klassiske turneringene, er det alltid muligheter foran scenen. I premiepotten finner man alt fra gamingutstyr til høyttalere, og i enkelte turneringer kan du også vinne en gratis billett til LANmine 32, som finner sted i vinterferien 2021.

På grunn av deltaker restriksjoner har vi fjernet pengegevinst i CS:GO denne høsten, en gevinst som nådde hele 20.000kr sist vinter.

mer om premier kan du lese om her: Underholdning for LANmine 31

Landor til LANmine 30

Telialigaen sin CS:GO kommentator Leon “Landor” Karlsen kommer tilbake til Hvalerhallen under LANmine 30 : Generations for å kommentere vinterens store turnering på Hvaler. Kampene vil bli streamet gjennom hans egne kanal og vi setter opp en egen stream i cafeen.

Landor har vært fast inventar hos Telialigaen siden 2018. Les mer på Gamer.no

20.000kr i CS:GO

Tidenes premiepott på LANmine, i regi av vårt jubileum øker vi potten til 20.000kr i CS:GO! Turneringen fortsetter som hovedcompo også i 2020 og går derfor over 2 dager. Innledende kamper spilles fredagskveld, mens finaler spilles lørdag og kanskje dukker det opp noen kjente fjes i cs:go Norge! Sjekk ut programmet for klokkeslett når turneringen spilles.

Fortnite duo på LANmine 30

Fortnite settes opp som en av hovedcompoene på LANmine 30, denne gangen med en etterlengtet Custom Server. Dette er noe vi er veldig glade for å få til, ettersom tidligere turneringer har vært uten. Det gjør at alle deltagerne kan spille mot hverandre og kommer til å skape god LAN stemning. Serveren er levert av våre venner The Link som arrangerer et veldig koselig LAN i Svelvik på andre siden av fjorden, ryktes også at de kommer en tur på neste LAN.

Premiene for Fortnite blir lagt ut nærmere arrangementet på Fortnite siden egen programside. Vi lover helt rått gamingutstyr til vinnerne av turneringen, skreddersydd for unge lovende E-sport utøvere.