Turneringer på LANmine 34

Hællæwood Smash 2

Er du klar for den største nordiske Smash turneringa siden Covid? 7. til 9. Januar er det duket for Hællæwood 2 - The Shining på Fredrikstad Kino. Smash Ultimate 1v1 og 2v2, Smash Melee 1v1 og 2v2, og Smash 64 1v1. Målene er på 200 deltakere og 35 000kr+ i samlet premiepott. Det lav inngangspris, og her vil du oppleve masse gode kamper, god stemning og minner for livet! Les mer og meld deg på her:

https://smash.gg/tournament/h-ll-wood-2-the-shining/details

Champions of LANmine NEON

At det å dra på LAN for å spille sammen har blitt mer nisje er det nok svært få som sier seg uenig i, men å høre romklangen av glede, sorg og tasteklikk under samme tak er ikke så lett å erstatte. Det er hele essensen i å dra på LAN, å kunne ta motstanderen i hånda etter en intens kamp, og likevel være venner etterpå. Det er over et år siden sist, og det merkes på hele Hvalerhallen at det var på tide å få LAN-stemningen tilbake. I denne oppsummeringen vi er så heldig å kunne presentere vinnerne av høstens turneringer, etter å ha sittet alt for lenge i isolasjon. Tusen takk til alle som deltok, det har vært en fryd å følge alle de intense kampene, og dele ut flotte premier.

Super Smash

Det er ikke hver dag flere av Norges beste Smash spillere kommer på besøk, men når de først gjør det settes det fyr på Hvalerhallen. Etter 50 påmeldte ble fasiten 3 vinnere, som alle ønsket å nå toppen i vår mest tradisjonsrike turnering.

Etter suksessen med Hællæwood Smash i august følte vi tiden endelig var moden for å satse mer på Smash, et pilotprosjekt vi definitivt kommer til å satse mer på i Hvalerhallen! Vi gratulerer Anbil, Pyrum og Kuzuha med pallplassering, og alle topp 8 på LANmine NEON! Tusen takk til Simnil og September for å organisere turneringen! Vi håper å se dere igjen på LANmine 33 til vinterferien 2022.

smash neon top 8 web

Fortnite

twist og Rippyonlowping vinner Fortnite på LANmine 32 - neon

Twist og RippyOnLowPing trakk det lengste strået mot de andre finalistene Jonas05Nor og Pyrfic, og Lace og Mxzvo og får dermed med seg et Svive streaming kit hjem....pluss pandasokker. Vi håper å se dere streame litt Fortnite med eksklusive pandasokker fremover. Fortnite er uten tvil fortsatt en meget populær turnering her på huset.

En stor takk til The Link LAN som hostet Fortnite serveren. De er endelig tilbake med nytt LAN i Ebbestadhallen etter at de måtte kansellere ved starten av Covid pandemien. Om du ikke får nok av Fortnite burde du absolutt ta turen til Svelvik 5. - 7. november!

Topp 3 i Fortnite på LANmine 32 - neon

CS:GO

Stig og co vinner CS:GO turneringen på lanmine NEON.

Med en samlet pott på 15.000kr, og 10.000kr til 1. plassen var det klart det er en pott mange ville knvie om. Av 12 påmeldte lag spredt på 60 spillere var det Stig og Co som strakk seg lengst, en fortjent seier etter overkjøring mot Sprut på tube er godt både i semifinalen og finalen. Norsk Ost gjorde et tappert forsøk mot Sprut på tube i losers finals, men måtte til slutt gi tapt og ta til takke med en tredjeplass. Hadde utfallet blitt annerledes med Norsk Ost som finalist mot Stig og co tro? Skal vi tro vinnerne selv var det en fortjent seier, men det stopper ikke seansen at de ble bua på under premieutdelingen.

Liste over vinnere av CS:GO turneringen på LANmine 32 NEON. 1. plass til Stig og co, 2. plass til Sprut på tube er godt. 3. plass til Norsk ost.

Rocket league

1plass rocketleague

Spillerne i team Vet vi vinner må ha sett inn i fremtiden, for de traff bra med lagnavnet når de suste inn til en førsteplass på stadion dẽ LANmine sent torsdag kveld. Vi håper ny datamus, RGB musematte og pandasokker faller i smak, vi gratulerer også team Rick and Morty med en solid andreplass. Denne kvelden ble det bevist hvorfor Rocket League hører hjemme på LANmine, fordi her var det mye bra kjøreferdigheter! En turnering som etter stort ønske fra deltagere blitt tatt inn i varmen igjen etter å ha ligget i dvale siden 2019, hvor både Beat Saber og League of Legends har blitt prioritert.

rocketleague vinner topp3

Minecraft

Rocket league stadion laget av Sanwic33 til Minecraft turnering på LANmine 32 neon

Med veldig mange gode bidrag gjorde ikke de kreative deltagerne det lett for dommerne, men Sanwic33 leverte en såpass solid utgave av Rocket League stadion at det holdt til en førsteplass! Vi legger også ved 2. og 3. plass, som ikke var langt unna å nå toppen. Vi takker for deres flotte kreative bidrag!

Bilde av 2. plass til Minecraft turneringen, innsendt av Bzy - Andre
3. plass i Minecraft turneringen, Princess peach castle. Innsendt av Miclun

10.000kr i premie til Smash bros turnering

Lørdag 7. August arrangerer LANmine, i samarbeid med Fredrikstad Kino og Smash Norge, den første store norske Super Smash Bros Ultimate turneringen på over ett og et halvt år!

På under tolv timer har 50 spillere meldt seg på. Er du -eller kjenner du noen som er- interessert i Super Smash Bros Ultimate? Da vil du garantert ikke gå glipp av denne opplevelsen. Meld deg på turneringen via Smash.gg, og husk å lese all infoen før du melder deg på. Gleder oss til å se deg der https://smash.gg/tournament/h-ll-wood-smash/details

Vinnere av LANmine 31

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

CS:GO

Førsteplassen går til Evasium E-sport som på mirakuløst vis snudde en kamp de lå an til å tape. Etter en skikkelig sliteseier får de med seg hvert sitt Logitech Spectrum G933, samt en billett til LANmine 32 i Vinterferien 2021. På andreplass finner vi Return of Faale, som gav Evasium E-sport en skikkelig tøff kamp i både semifinalen og finalen. Med seg får de hvert sitt Svive Triton red tastatur. Bronsemedaljen går til Satanic Carry, som får med seg hver sin Svive Titan x Pro datamus.

vinner cs

Sceneshow

Under sceneshowet utfordres deltakerne til ulike leker, der man kan vise fram sine styrker eller kanskje finne noe man ikke visste man var god i, som flyging av drone eller kunnskap om videospill. I år kjørte vi kun leker der man holdt en meter avstand. På torsdagens sceneshow fikk 10 heldige deltakere muligheten til å kjempe seg gjennom ulike utfordringer. Halvard sto igjen som seierherren, og får med seg en splitter ny AOC Gaming monitor.

vinner scene torsdag

Smash bros

Finalen i Super Smash Bros Ultimate ble spilt på scenen, der spente deltakere kunne observere hvordan det kjente partyspillet til Nintendo Switch spilles på kompetitivt nivå. Lyngmo vant en dominerende førsteplass, og får med seg et eksemplar av det populære headsettet Steelseries Arctic 7 hjem. Andreplassen gikk til Simnil, den eneste som vant en kamp mot Lyngmo i løpet av turneringen. Han vant en splitter ny JBL Link høyttaler.

vinner ssb 31

Fortnite

Mange tok turen til LANmine for å delta på vår Fortnite duo turnering. Interessen var stor, og det ble mange gode runder i løpet av turneringen. Krisslim og Pyrific kom seierende ut, og får oppgradere gaming setupene deres med hvert sitt Steelseries Arctis 7 headset. Andreplassen gikk til 02hermyy og ClutchIsDaddyy som får hver sin Svive Titan V pro datamus.

vinner fortnite

Pinball

Sjansespill eller taktikk? Uansett hva som skal til for å vinne i Pinball, sto Jørgen Faale igjen med en overveldende seier, hele 27806200 poeng. Det er nesten 10 millioner mer enn Peder Abrahamsen som fikk en solid andreplass.

vinner pinball

League of Legends

For første gang siden 2016 arrangerte vi turnering i League of Legends 1v1, et etterlengtet comeback. Iggy the Kinky kom seirende ut, og kan nå oppgradere sitt gamingutstyr med en Steelseries rival 710 datamus, og Logitech Spectrum G933 headset. En solid andreplass går til Sussebass, som gav Iggy the Kinky en tøff omgang i finalen. Han måtte ta seg til takke med en Steelseries Rival 300s datamus og en Svive Styx RGB xxl musematte.

Minecraft

Minecraft gjorde også et overraskende comeback på LANmine, og har nok kommet for å bli. Det var mange kreative sjeler som logget på vår server, og juryen måtte sitte lenge i tankeboksen. Oliver444 kom seirende ut. Bilder fra Minecraft konkurransen legges snart ut i et eget innlegg, så følg med.

vinner minecraft 31

Ingen LAN uten premier

Et LANmine uten premier er som pizza uten ost og tomatsaus sier italienerne, og det er vi helt enige med dem i. Premiene for turneringer i CS:GO, Fortnite, League of Legends og Super Smash Bros Ultimate på LANmine 31: Sidequest er publisert på vår nettside og sosiale medier. Premier for andre aktiviteter som Sceneshow og Minecraft Creative vises frem under åpningen av LANmine på onsdag 30. september.

Det skal mye til for å gå tomhendt hjem på våre LAN, er du ikke personen til å delta i de klassiske turneringene, er det alltid muligheter foran scenen. I premiepotten finner man alt fra gamingutstyr til høyttalere, og i enkelte turneringer kan du også vinne en gratis billett til LANmine 32, som finner sted i vinterferien 2021.

På grunn av deltaker restriksjoner har vi fjernet pengegevinst i CS:GO denne høsten, en gevinst som nådde hele 20.000kr sist vinter.

mer om premier kan du lese om her: Underholdning for LANmine 31

Landor til LANmine 30

Telialigaen sin CS:GO kommentator Leon "Landor" Karlsen kommer tilbake til Hvalerhallen under LANmine 30 : Generations for å kommentere vinterens store turnering på Hvaler. Kampene vil bli streamet gjennom hans egne kanal og vi setter opp en egen stream i cafeen.

Landor har vært fast inventar hos Telialigaen siden 2018. Les mer på Gamer.no

20.000kr i CS:GO

Tidenes premiepott på LANmine, i regi av vårt jubileum øker vi potten til 20.000kr i CS:GO! Turneringen fortsetter som hovedcompo også i 2020 og går derfor over 2 dager. Innledende kamper spilles fredagskveld, mens finaler spilles lørdag og kanskje dukker det opp noen kjente fjes i cs:go Norge! Sjekk ut programmet for klokkeslett når turneringen spilles.

Fortnite duo på LANmine 30

Fortnite settes opp som en av hovedcompoene på LANmine 30, denne gangen med en etterlengtet Custom Server. Dette er noe vi er veldig glade for å få til, ettersom tidligere turneringer har vært uten. Det gjør at alle deltagerne kan spille mot hverandre og kommer til å skape god LAN stemning. Serveren er levert av våre venner The Link som arrangerer et veldig koselig LAN i Svelvik på andre siden av fjorden, ryktes også at de kommer en tur på neste LAN.

Premiene for Fortnite blir lagt ut nærmere arrangementet på Fortnite siden egen programside. Vi lover helt rått gamingutstyr til vinnerne av turneringen, skreddersydd for unge lovende E-sport utøvere.