Årsmøte 2021

I år avholder Esports LAN Gaming sitt årsmøte i Hvalerhallen den 06.10.2021 kl. 19:00, kvelden før LANmine 32 - NEON.

Årmøtet er åpent for alle, men det er kun betalende medlemmer som har stemmerett. Det vil være mulig å melde seg inn, samt betale kontingent under møtet. Har du forslag eller saker du ønsker å ta opp under årsmøtet ber vi deg å sende inn disse til vår mail (esportslangaming@gmail.com) senest tirsdag 05.10.2020.

Agenda for årsmøtet blir følgende:
1. Valg av møteleder, referent og representant(er) til å godkjenne og undertegne referatet
2. Godkjennelse av styrets regnskap for inneværende år
3. Opptak/Gjennomgåelse av nye medlemmer, jfr. § 5
4. Forslag til vedtektsendringer
5. Virksomhetsplan og budsjett
6. Øvrige innkomne forslag
7. Valg av styremedlemmer, varamedlem, styrets leder og nestleder, jfr. § 4
8. Tema og planer rundt LANmine 33
9. Eventuelt

Vell møtt!

Støtte til projektor

Vi har i lang tid slitt med gamle utslitte projektorer på våre LAN. Nå har vi gått til innkjøp av en splitter ny projektor! Takket være Sparebankstiftelsen DNB med sitt bidrag på 17000kr er den også i ypperste kvalitet! Vi gleder oss til å bruke den på vårt neste LAN til høstferien! Hvem er klar for sceneshow, sceeneshooow?

Online PåskeLAN

Siden vi ikke hadde anledning til å arrangere et fysisk LAN i Hvalerhallen har vi jobbet oss frem til dette digitale arrangementet. Vi kommer til å kjøre en stream på Twich tre kvelder på rad med konkurranser og premier! Her er det gode muligheter til å vinne, og garantert artig å delta. Det er også helt gratis å se/delta på dette arrangementet.Vi legger ut detaljert program for arrangementet til uken.

Cliffhanger er det offisielle navnet på vårt første online LAN, med retro-futuristisk tema fra 80 tallet. Vi legger ikke skjul på at navnet hinter til noe stort som vil skje i den nærmeste LAN fremtid på Hvaler.


Vi kommer også underveis til å samle inn penger til Kreftforeningens arbeid. Dette vil det være helt frivillig å donere penger til. Alle er velkomne, så spre ordet videre og invitere med dine venner! Følg med på vår Twich kanal her:
https://www.twitch.tv/esportslangaming

LANmine 32 er avlyst

Kjære alle LAN venner
Vi må dessverre meddele at vi i dialog med kommuneoverlegen har fått beskjed at vi denne gangen ikke har muligheten til å arrangere LAN i påskeferien. Dette henger som dere alle vet sammen med den stadig mer utfordrene smittesituasjonen vi alle står i nå. 
Det er veldig trist at vi ikke kan kjøre på med ny LAN fest for 32. gang på rad, men vi lover å komme sterkere tilbake så fort det er muligheter for det. Vi sikter oss inn på høstferien nå i uke 40.
Det er over 60 personer som allerede har kjøpt billetter, og de har mottat en e-post i dag med informasjon om sine muligheter.

Selv om dette er en veldig trist nyhet ønsker vi samtidig å glede dere med å annonsere at vi kommer til å kjøre et Online LAN over Twitch i løpet av påsken. Her blir det mye moro som alle kan delta på, og vi lover å dele ut noen premier også! Men ikke nok med det! Hele arrangementet vil bli gratis for alle som ønsker å delta! 

Vi håper dere alle er friske og får en god påskeferie når den tid kommer! 
#LANHype#StaySafe#VaskHenda

LAN-Status 2021

Hei alle LAN venner!

Vi elsker alle Panda, men pandemien vi er midt i nå er svært utfordrende for oss alle.

Vårt LAN i vinterferien kan vi dessverre ikke arrangere, men vi ønsker imidlertid å flytte dette til påskeferien. Vi er realister og ser at sjansene for at dette skal være mulig er veldig små. Men vi håper i det lengste at situasjonen skal bli bedre og at vi kan arrangere LAN til glede for ungdommen. Vi følger situasjonen tett og arrangementet kan kanselleres på kort varsel.

lanmine 2021 update socialmedia

Den 15. februar håper vi å kunne starte billettsalget. Hvis situasjonen i april tilsier at vi ikke kan arrangere kan dere selvfølgelig få tilbake billettprisen(ikke billettgebyret), eller flytte billetten til høstferien.

Mens vi venter og er flinke til å holde avstand til hverandre så jobber vi med en liten online turnering i Super Smash Bros. Vi kommer tilbake til dere med mer info rundt dette.

Nye regler for refusjon

Ved kansellering vil EsLG åpne for å refundere billetter til det samme kontonummeret som billetten(e) er kjøpt på. Dette er minus billettgebyret til Eventsafe, som varierer basert på plasstype.

Et refusjonsskjema blir sendt ut per E-post til alle som har kjøpt billett til vedrørende arrangement. Mer informasjon blir lagt ut ved eventuell kansellering. Mer informasjon finnes på Smittevern.

Billetter er publisert!

Til tross for at vi er litt sent ute, har vi nå publisert billettene til LANmine 31. I år kjører vi som tidligere nevnt med et mindre LAN enn vanlig på grunn av Covid-19, så vi selger kun 102 billetter.

På årets LAN bruker vi et nytt billettsystem, Eventsafe. Når du bestiller billett må du huske å velge plassen din på Hallkartet. Hvis du kjøper billetter til flere enn kun deg selv, må hver deltaker forsikre seg om at de har en bruker, da billetten må overføres fra eieren til brukeren av billetten. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp til å overføre billetter!

Priser:
-Vanlig billett: 349kr
-VIP billett: 449kr

Alt du bør vite om LANmine 31 finner du her: lanmine.no/lanmine-31

Sjekk nettsiden vår ofte for oppdatering om smittesituasjonen rundt arrangementet! Vi gleder oss til å se deg på LAN!

LANmine 31 er offisielt annonsert!

Da er det offisielt! Om underkant en måned kjører vi på med atter et LAN i Hvalerhallen. Vi har vært usikre på hvorvidt vi fikk muligheten til å arrangere LAN denne høsten, men etter god dialog med kommuneoverlegen og en god risikoanalyse, har vi bestemt at billettsalget til LANmine 31 åpner om få dager. Flere detaljer legges ut på nettsiden vår og Facebook snart. Der vi du finne spesifikk informasjon og turneringer, underholdning, program og tilbud i kiosken.

For å overholde reglene for smittevern nedskalerer vi LANet betraktelig. Det vil derfor være færre billetter og spesialtilpassede sceneshow. LANmine sitt mål er først og fremst å være en sosial møteplass der nerdekultur møtes og vennskap stiftes. Derfor er vi glad for at vi på nytt kan ønske dere velkommen tilbake til LAN i Høstferien 2020.

Før du kjøper en av de 102 billettene vi legger ut for salg, må du lese gjennom og godkjenne reglene for smittevern vi har satt for LANet. Regler og anbefalinger finner du her: smittevern

Vi gleder oss til å se deg, og håper du gleder deg til å kose deg på LAN igjen! #LANhype

PS: Vi forbeholder oss retten til å kansellere LANet på kort tid i forveien om smittesituasjonen i området endrer seg drastisk.

Søk CREW til høstens LAN

Pssst!Vil du høre en hemmelighet? 🤭Ja sier du! 👀

OK! 🤫

Vi vil om kort tid offentliggjøre at vi kommer til å arrangere LANmine 31 i høstferien! Det har vært en lang vei og gå, og mye planlegging rundt smittevern for å få dette til. Nå nærmer det seg både med planleggingen og med tanke på datoen. Har du lyst til å være med som crew denne gangen kan du søke deg inn på https://eventsafe.no

Har du noen spørsmål, så send oss gjerne en melding, eller ta kontakt med oss på en annen måte. Avslutter med en liten sang som jeg kom til å tenke på mens jeg skrev dette, nemlig "Break My Stride". Vi kjører på i kjent stil, og lar ikke koronaen stoppe oss, selv om vi selvfølgelig skal ta de nødvendige forehåndsreglene. 🩺

#StaySafe#LANhype🐼

Hva skjer med Lanet nå?

2020 ble ikke som noen av oss hadde sett for seg, men vi er veldig takknemlig for at vi fikk feire vårt LAN nummer 30 med brask og bram i februar bare uker før koronaen kom inn over landet. Vi vet enda ikke hvordan høsten blir for oss, og hvilke muligheter vi har. Men dere skal vite at vi er klare for LAN om smittesituasjonen i Norge tillater at vi arrangerer. Vi har som resten av samfunnet trappet ned på all aktivitet og lagt det meste på is. Men, vi har allikevel kommet i gang med planleggingen av et nytt og spennende tema for vårt LAN nummer 31.

Vi håper at dette blir i uke 40 fra 1. oktober til 4. oktober 2020 i Hvalerhallen. Selv om du vil finne et arrangement for LANmine 31 på Facebook er det dessverre ikke noe garanti for at det blir LAN denne gang. Men det som er helt sikkert er at det kommer alltid et LAN, om det blir i 2020, eller i 2021 vil bare tiden vise.

I sommerferien avholdt vi vårt årsmøte, og følgende personer sitter nå i styret i Esports LAN Gaming. Årstallene indikerer hvilken periode styremedlemmene er valgt inn for.

Ny deltakerrekord

Med over 8 dager igjen til LANmine 30: Generations har vi allerede satt ny deltakerrekord med 146 solgte sitteplasser. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere vårt største LAN når vi feirer LAN nummer 30 og samtidig at det er 10 år siden det første LANet på Skjærhalden. Vi ferier dette med å åpne hele rad 1 for reservering!

hallkart 11022020