Billetter

Champions of LANmine NEON

lanmine 32, Turneringer
30
okt

At det å dra på LAN for å spille sammen har blitt mer nisje er det nok svært få som sier seg uenig i, men å høre romklangen av glede, sorg og tasteklikk under samme tak er ikke så lett å erstatte. Det er hele essensen i å dra på LAN, å kunne ta motstanderen i hånda etter en intens kamp, og likevel være venner etterpå. Det er over et år siden sist, og det merkes på hele Hvalerhallen at det var på tide å få LAN-stemningen tilbake. I denne oppsummeringen vi er så heldig å kunne presentere vinnerne av høstens turneringer, etter å ha sittet alt for lenge i isolasjon. Tusen takk til alle som deltok, det har vært en fryd å følge alle de intense kampene, og dele ut flotte premier.

Super Smash

Det er ikke hver dag flere av Norges beste Smash spillere kommer på besøk, men når de først gjør det settes det fyr på Hvalerhallen. Etter 50 påmeldte ble fasiten 3 vinnere, som alle ønsket å nå toppen i vår mest tradisjonsrike turnering.

Etter suksessen med Hællæwood Smash i august følte vi tiden endelig var moden for å satse mer på Smash, et pilotprosjekt vi definitivt kommer til å satse mer på i Hvalerhallen! Vi gratulerer Anbil, Pyrum og Kuzuha med pallplassering, og alle topp 8 på LANmine NEON! Tusen takk til Simnil og September for å organisere turneringen! Vi håper å se dere igjen på LANmine 33 til vinterferien 2022.

smash neon top 8 web

Fortnite

twist og Rippyonlowping vinner Fortnite på LANmine 32 - neon

Twist og RippyOnLowPing trakk det lengste strået mot de andre finalistene Jonas05Nor og Pyrfic, og Lace og Mxzvo og får dermed med seg et Svive streaming kit hjem....pluss pandasokker. Vi håper å se dere streame litt Fortnite med eksklusive pandasokker fremover. Fortnite er uten tvil fortsatt en meget populær turnering her på huset.

En stor takk til The Link LAN som hostet Fortnite serveren. De er endelig tilbake med nytt LAN i Ebbestadhallen etter at de måtte kansellere ved starten av Covid pandemien. Om du ikke får nok av Fortnite burde du absolutt ta turen til Svelvik 5. - 7. november!

Topp 3 i Fortnite på LANmine 32 - neon

CS:GO

Stig og co vinner CS:GO turneringen på lanmine NEON.

Med en samlet pott på 15.000kr, og 10.000kr til 1. plassen var det klart det er en pott mange ville knvie om. Av 12 påmeldte lag spredt på 60 spillere var det Stig og Co som strakk seg lengst, en fortjent seier etter overkjøring mot Sprut på tube er godt både i semifinalen og finalen. Norsk Ost gjorde et tappert forsøk mot Sprut på tube i losers finals, men måtte til slutt gi tapt og ta til takke med en tredjeplass. Hadde utfallet blitt annerledes med Norsk Ost som finalist mot Stig og co tro? Skal vi tro vinnerne selv var det en fortjent seier, men det stopper ikke seansen at de ble bua på under premieutdelingen.

Liste over vinnere av CS:GO turneringen på LANmine 32 NEON. 1. plass til Stig og co, 2. plass til Sprut på tube er godt. 3. plass til Norsk ost.

Rocket league

1plass rocketleague

Spillerne i team Vet vi vinner må ha sett inn i fremtiden, for de traff bra med lagnavnet når de suste inn til en førsteplass på stadion dẽ LANmine sent torsdag kveld. Vi håper ny datamus, RGB musematte og pandasokker faller i smak, vi gratulerer også team Rick and Morty med en solid andreplass. Denne kvelden ble det bevist hvorfor Rocket League hører hjemme på LANmine, fordi her var det mye bra kjøreferdigheter! En turnering som etter stort ønske fra deltagere blitt tatt inn i varmen igjen etter å ha ligget i dvale siden 2019, hvor både Beat Saber og League of Legends har blitt prioritert.

rocketleague vinner topp3

Minecraft

Rocket league stadion laget av Sanwic33 til Minecraft turnering på LANmine 32 neon

Med veldig mange gode bidrag gjorde ikke de kreative deltagerne det lett for dommerne, men Sanwic33 leverte en såpass solid utgave av Rocket League stadion at det holdt til en førsteplass! Vi legger også ved 2. og 3. plass, som ikke var langt unna å nå toppen. Vi takker for deres flotte kreative bidrag!

Bilde av 2. plass til Minecraft turneringen, innsendt av Bzy - Andre
3. plass i Minecraft turneringen, Princess peach castle. Innsendt av Miclun
Billetter