Nyheter

Ingen LAN uten premier

Et LANmine uten premier er som pizza uten ost og tomatsaus sier italienerne, og det er vi helt enige med dem i. Premiene for turneringer i CS:GO, Fortnite, League of Legends og Super Smash Bros Ultimate på LANmine 31: Sidequest er publisert på vår nettside og sosiale medier. Premier for andre aktiviteter som Sceneshow og Minecraft Creative vises frem under åpningen av LANmine på onsdag 30. september.

Det skal mye til for å gå tomhendt hjem på våre LAN, er du ikke personen til å delta i de klassiske turneringene, er det alltid muligheter foran scenen. I premiepotten finner man alt fra gamingutstyr til høyttalere, og i enkelte turneringer kan du også vinne en gratis billett til LANmine 32, som finner sted i vinterferien 2021.

På grunn av deltaker restriksjoner har vi fjernet pengegevinst i CS:GO denne høsten, en gevinst som nådde hele 20.000kr sist vinter.

mer om premier kan du lese om her: Underholdning for LANmine 31

LANmine 31
underholdning
Tabletopbattle kommer til LANmine!

Vi har den glede av å kunne annonsere at vi får besøk av Tabletopbattle. De holder til vanlig til i Moss, og har et bredt utvalg av miniatyrspill, kortspill og brettspill.

11
Sep
Info
LANmine 31
Billetter er publisert!

Til tross for at vi er litt sent ute, har vi nå publisert billettene til LANmine 31. På årets LAN bruker vi et nytt billettsystem, Eventsafe.

07
Sep
Info
LANmine 31
LANmine 31 er offisielt annonsert!

Da er det offisielt! Om underkant en måned kjører vi på med atter et LAN i Hvalerhallen. Billettsalget starter iløpet av uken!

03
Sep
Info
LANmine 31
Søk CREW til høstens LAN

Har du lyst til å være med som Crew på LANmine er søknaden vår endelig oppe!

02
Sep
Info
LANmine 31
Hva skjer med Lanet nå?

2020 ble ikke som noen av oss hadde sett for seg, men vi er veldig takknemlig for at vi fikk feire vårt LAN nummer 30 med brask og bram i februar bare uker før koronaen kom inn over landet. Vi vet enda ikke hvordan høsten blir for oss, og hvilke muligheter vi har.

19
Aug
LAN
Super innsats på nedrigg

Klokken passerte 02:30, før de 8 LAN musketerer endelig kunne låse dørene til Hvalerhallen. Tusen takk til samtlige i crew som gjorde en kjempe innsats! 

24
Feb
LAN
Pokemon
Pokemon mester på LANmine

Er du LANmine sin nye Pokemon mester? Samle ditt Pokemon team til LANmine 30 : Generations allerede nå på torsdag!

16
Feb
Info
LAN
Ny deltakerrekord

Med over 8 dager igjen til LANmine 30: Generations har vi allerede satt ny deltakerrekord med 146 solgte sitteplasser.

11
Feb
Info
LAN
Flere plasser

På grunn av stor etterspørsel har vi åpnet deler av en ny rad for plass reservasjon i Geekevents.

10
Feb
LAN
VIP billetter er utsolgt

VIP billettene til LANmine 30 - Generations er utsolgt og det er kun vanlige plasser som er tilgjengelige for reservasjon.

09
Feb
Info
LAN
Over 100 solgte billetter

Over 100 billetter til LANmine - Generations er solgt ut.

03
Feb
Info
Ny nettside

Vi er stolte av å kunne presentere vår nye nettside, siden vil alltid være oppdatert med fersk info fra kommende LAN til praktisk informasjon.

01
Feb
CS:GO
Turneringer
Landor til LANmine 30

Telialigaen sin CS:GO kommentator Leon "Landor" Karlsen kommer på LANmine 30 : Generations for å kommentere CS:GO turneringen.

01
Feb
LAN
Premier på LANmine 30

Vi gleder oss masse til å legge ut premier for LANmine 30 : Generations. Det blir alt fra rått gamingutstyr til store pengepremier!

01
Feb
LAN
Tema
Pokemon tema på LANmine Generations

EsLG feirer 30 LANs jubileum ved å hente tilbake vårt mest poppulære tema, pokemon. Dette er første gang vi gjennbruker et tema som vi føler har mye potensiale.

07
Jan
CS:GO
Turneringer
20.000kr i CS:GO

Tidenes premiepott på LANmine, i regi av vårt jubileum øker vi potten til 20.000kr i CS:GO! Turneringen fortsetter som hovedcompo også i 2020 og går derfor over 2 dager.

07
Jan
Fortnite
Turneringer
Fortnite duo på LANmine 30

Vi har endelig fått custom server og i den annledning setter vi opp en etterlengtet Fortnite duo turnering på LAnmine 30.  Premiene blir sykere enn noen gang når vi kårer de beste deltagerene i Fortnite.

07
Jan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram