Nyheter

Vinnere av LANmine 31

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

CS:GO

Førsteplassen går til Evasium E-sport som på mirakuløst vis snudde en kamp de lå an til å tape. Etter en skikkelig sliteseier får de med seg hvert sitt Logitech Spectrum G933, samt en billett til LANmine 32 i Vinterferien 2021. På andreplass finner vi Return of Faale, som gav Evasium E-sport en skikkelig tøff kamp i både semifinalen og finalen. Med seg får de hvert sitt Svive Triton red tastatur. Bronsemedaljen går til Satanic Carry, som får med seg hver sin Svive Titan x Pro datamus.

Sceneshow

Under sceneshowet utfordres deltakerne til ulike leker, der man kan vise fram sine styrker eller kanskje finne noe man ikke visste man var god i, som flyging av drone eller kunnskap om videospill. I år kjørte vi kun leker der man holdt en meter avstand. På torsdagens sceneshow fikk 10 heldige deltakere muligheten til å kjempe seg gjennom ulike utfordringer. Halvard sto igjen som seierherren, og får med seg en splitter ny AOC Gaming monitor.

Smash bros

Finalen i Super Smash Bros Ultimate ble spilt på scenen, der spente deltakere kunne observere hvordan det kjente partyspillet til Nintendo Switch spilles på kompetitivt nivå. Lyngmo vant en dominerende førsteplass, og får med seg et eksemplar av det populære headsettet Steelseries Arctic 7 hjem. Andreplassen gikk til Simnil, den eneste som vant en kamp mot Lyngmo i løpet av turneringen. Han vant en splitter ny JBL Link høyttaler.

Fortnite

Mange tok turen til LANmine for å delta på vår Fortnite duo turnering. Interessen var stor, og det ble mange gode runder i løpet av turneringen. Krisslim og Pyrific kom seierende ut, og får oppgradere gaming setupene deres med hvert sitt Steelseries Arctis 7 headset. Andreplassen gikk til 02hermyy og ClutchIsDaddyy som får hver sin Svive Titan V pro datamus.

Pinball

Sjansespill eller taktikk? Uansett hva som skal til for å vinne i Pinball, sto Jørgen Faale igjen med en overveldende seier, hele 27806200 poeng. Det er nesten 10 millioner mer enn Peder Abrahamsen som fikk en solid andreplass.

League of Legends

For første gang siden 2016 arrangerte vi turnering i League of Legends 1v1, et etterlengtet comeback. Iggy the Kinky kom seirende ut, og kan nå oppgradere sitt gamingutstyr med en Steelseries rival 710 datamus, og Logitech Spectrum G933 headset. En solid andreplass går til Sussebass, som gav Iggy the Kinky en tøff omgang i finalen. Han måtte ta seg til takke med en Steelseries Rival 300s datamus og en Svive Styx RGB xxl musematte.

Minecraft

Minecraft gjorde også et overraskende comeback på LANmine, og har nok kommet for å bli. Det var mange kreative sjeler som logget på vår server, og juryen måtte sitte lenge i tankeboksen. Oliver444 kom seirende ut. Bilder fra Minecraft konkurransen legges snart ut i et eget innlegg, så følg med.

LAN
LANmine 31
LANmine 31 er godt i gang!

LANmine 31 er godt i gang, og på tross av restriksjonene dette LANet bærer preg av så er stemningen i hallen meget god.

30
Sep
LANmine 31
Mat
Kebab på LANmine

Fra å med LANmine 31 selger vi kebab i pita, rull, tallerken og baguette på våre arrangementer.

29
Sep
LANmine 31
Turneringer
Ingen LAN uten premier

Premiene for turneringer i CS:GO, Fortnite, League of Legends og Super Smash på LANmine 31: Sidequest er publisert på vår nettside og sosiale medier.

23
Sep
LANmine 31
underholdning
Tabletopbattle kommer til LANmine!

Vi har den glede av å kunne annonsere at vi får besøk av Tabletopbattle. De holder til vanlig til i Moss, og har et bredt utvalg av miniatyrspill, kortspill og brettspill.

11
Sep
Info
LANmine 31
Billetter er publisert!

Til tross for at vi er litt sent ute, har vi nå publisert billettene til LANmine 31. På årets LAN bruker vi et nytt billettsystem, Eventsafe.

07
Sep
Info
LANmine 31
LANmine 31 er offisielt annonsert!

Da er det offisielt! Om underkant en måned kjører vi på med atter et LAN i Hvalerhallen. Billettsalget starter iløpet av uken!

03
Sep
Info
LANmine 31
Søk CREW til høstens LAN

Har du lyst til å være med som Crew på LANmine er søknaden vår endelig oppe!

02
Sep
Info
LANmine 31
Hva skjer med Lanet nå?

2020 ble ikke som noen av oss hadde sett for seg, men vi er veldig takknemlig for at vi fikk feire vårt LAN nummer 30 med brask og bram i februar bare uker før koronaen kom inn over landet. Vi vet enda ikke hvordan høsten blir for oss, og hvilke muligheter vi har.

19
Aug
LAN
Super innsats på nedrigg

Klokken passerte 02:30, før de 8 LAN musketerer endelig kunne låse dørene til Hvalerhallen. Tusen takk til samtlige i crew som gjorde en kjempe innsats! 

24
Feb
LAN
Pokemon
Pokemon mester på LANmine

Er du LANmine sin nye Pokemon mester? Samle ditt Pokemon team til LANmine 30 : Generations allerede nå på torsdag!

16
Feb
Info
LAN
Ny deltakerrekord

Med over 8 dager igjen til LANmine 30: Generations har vi allerede satt ny deltakerrekord med 146 solgte sitteplasser.

11
Feb
Info
LAN
Flere plasser

På grunn av stor etterspørsel har vi åpnet deler av en ny rad for plass reservasjon i Geekevents.

10
Feb
LAN
VIP billetter er utsolgt

VIP billettene til LANmine 30 - Generations er utsolgt og det er kun vanlige plasser som er tilgjengelige for reservasjon.

09
Feb
Info
LAN
Over 100 solgte billetter

Over 100 billetter til LANmine - Generations er solgt ut.

03
Feb
Info
Ny nettside

Vi er stolte av å kunne presentere vår nye nettside, siden vil alltid være oppdatert med fersk info fra kommende LAN til praktisk informasjon.

01
Feb
CS:GO
Turneringer
Landor til LANmine 30

Telialigaen sin CS:GO kommentator Leon "Landor" Karlsen kommer på LANmine 30 : Generations for å kommentere CS:GO turneringen.

01
Feb
LAN
Premier på LANmine 30

Vi gleder oss masse til å legge ut premier for LANmine 30 : Generations. Det blir alt fra rått gamingutstyr til store pengepremier!

01
Feb
LAN
Tema
Pokemon tema på LANmine Generations

EsLG feirer 30 LANs jubileum ved å hente tilbake vårt mest poppulære tema, pokemon. Dette er første gang vi gjennbruker et tema som vi føler har mye potensiale.

07
Jan
CS:GO
Turneringer
20.000kr i CS:GO

Tidenes premiepott på LANmine, i regi av vårt jubileum øker vi potten til 20.000kr i CS:GO! Turneringen fortsetter som hovedcompo også i 2020 og går derfor over 2 dager.

07
Jan
Fortnite
Turneringer
Fortnite duo på LANmine 30

Vi har endelig fått custom server og i den annledning setter vi opp en etterlengtet Fortnite duo turnering på LAnmine 30.  Premiene blir sykere enn noen gang når vi kårer de beste deltagerene i Fortnite.

07
Jan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram