Personvern

§ 1 Behandlingsansvarlig
Kolbjørn Westberg er på vegne av Esports Lan Gaming behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.


§ 2 Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Vi bruker Google Analytics på våre nettsider. Google Analytics leser hvilke sider du ser via sidens tittel, dette innebærer:

*Geografi

*Enhet som brukes(Pc/mobil)

*Operativsystem

*IP adresse

*Skjermoppløsning

Disse opplysningene bruker vi for at du skal få en bedre brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Vi benytter Geekevents.org som billettleverandør. For og se hvilke opplysninger de lagrer, besøk https://geekevents.org. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.


§ 3 Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.


§ 4 Grunnlaget for behandlingen
Der du har samtykket til det benyttes kjøps historikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.


§ 5 Innhenting av personopplysninger
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: Bruk av informasjonskapsler


§ 6 Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.


§ 7 Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.


§ 8 Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.


§ 9 Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.


Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
esportslangaming@gmail.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram