Billetter

LANmine 31 er offisielt annonsert!

Info, LANmine 31
3
sep

Da er det offisielt! Om underkant en måned kjører vi på med atter et LAN i Hvalerhallen. Vi har vært usikre på hvorvidt vi fikk muligheten til å arrangere LAN denne høsten, men etter god dialog med kommuneoverlegen og en god risikoanalyse, har vi bestemt at billettsalget til LANmine 31 åpner om få dager. Flere detaljer legges ut på nettsiden vår og Facebook snart. Der vi du finne spesifikk informasjon og turneringer, underholdning, program og tilbud i kiosken.

For å overholde reglene for smittevern nedskalerer vi LANet betraktelig. Det vil derfor være færre billetter og spesialtilpassede sceneshow. LANmine sitt mål er først og fremst å være en sosial møteplass der nerdekultur møtes og vennskap stiftes. Derfor er vi glad for at vi på nytt kan ønske dere velkommen tilbake til LAN i Høstferien 2020.

Før du kjøper en av de 102 billettene vi legger ut for salg, må du lese gjennom og godkjenne reglene for smittevern vi har satt for LANet. Regler og anbefalinger finner du her: smittevern

Vi gleder oss til å se deg, og håper du gleder deg til å kose deg på LAN igjen! #LANhype

PS: Vi forbeholder oss retten til å kansellere LANet på kort tid i forveien om smittesituasjonen i området endrer seg drastisk.

Billetter