Billetter

Nerdelandslaget til LANmine!

lanmine 32, sceneshow
5
okt
nerdelandslaget banner

Jada tittelen stemmer, hele Norges Nerdelandslaget kommer til LANmine for å blåse taket av Hvalerhallen! Med på landslaget kommer Andreas Hedemann, Sebastian Brynestad og Ida Horpestad. Uten å røpe for mye så kommer de lørdag ca kl 12 og er med oss frem til kl 19, hvor det blir liveshow, Q&A og mingling i hallen med dere deltagere. Det blir generelt masse gøy som du absolutt ikke må gå glipp av!

Vi legger opptil at dere kan stille spillerne i Nerdelandslaget spørsmål under deres Q&A. Du kan også forhåndsinnsende spørsmål dersom du ikke vil stille de live foran scenen. Send spørsmål til oss på enten E-post, skjema på nettsiden eller sosiale medier.

Nerdelandslaget er et av norges største spillpodkaster, startet opp av Andreas Hedemann og Stian Blipp i 2019 med fokus på å ta nerding og gamingkultur på alvor. Podkasten har siden oppstart vokst veldig raskt og etterhvert blitt hele norges Nerdelandslaget. De operer også norges største Discord server med over 8000 medlemmer fylt med gamere og nerder generelt på tvers av Norge. Har du ikke hørt Nerdelandslaget før bør du absolutt ta et avbrekk og sjekke de ut her.

Snakkes på LAN!

Billetter