Billetter

Pokemon tema på LANmine Generations

LAN, Tema
7
jan

EsLG feirer 30 LANs jubileum ved å hente tilbake vårt mest populære tema, Pokemon. Det er nå 5 år siden sist og var et LAN veldig mange referer til når de snakker om sin beste opplevelse på LANmine. Der de fleste temaene bare har vært en sideaktivitet på våre LAN har Pokemon satt et preg på strukturen av LANmine 30 Generations.

 

Pokemon konseptet

Det er lagt opp en stor turnering rundt Pokemon konseptet som vare ut hele LANet. Deltagerne, eller Pokemon trenere som vi liker å refere til, vil få velge sin starter Pokemon ved innsjekk på vårt LAN. Denne Pokemonen er spesiell og vil følge treneren gjennom sin reise til å bli en Pokemon mester. Samle nye Pokemon ved å delta på kule aktiviteter,  bygg opp ditt lag og samle 8 Gym pins ved å beseire Gym ledere(crew), og kjemp deg helt til toppen for å bli LANmine Generations sin nye Pokemon mester! Du kan lese mer om selve konseptet her!

 

Samle de alle!

Det er opptill 151 ulike Pokemon du kan samle på, og vi har trykket ut over 1200 plastikk kort klare til å bli samlet på. Vi har også kjøpt inn 100 pakker med metall pins som deltagerne samler på ved å beseire Gym ledere. Vinneren av denne turneringen får en sykt kul premie til verdi av over 2500kr!

pokemon badges Pokemon starter kort

 

Billetter