Billetter

Vinnere av LANmine 31

LANmine 31, Turneringer
8
okt

For mange er konkurranser og premier høydepunktene under våre LAN. Her får du en gjennomgang av hvem som vant i våre ulike konkurranser. Kanskje du var en av de heldige?

CS:GO

Førsteplassen går til Evasium E-sport som på mirakuløst vis snudde en kamp de lå an til å tape. Etter en skikkelig sliteseier får de med seg hvert sitt Logitech Spectrum G933, samt en billett til LANmine 32 i Vinterferien 2021. På andreplass finner vi Return of Faale, som gav Evasium E-sport en skikkelig tøff kamp i både semifinalen og finalen. Med seg får de hvert sitt Svive Triton red tastatur. Bronsemedaljen går til Satanic Carry, som får med seg hver sin Svive Titan x Pro datamus.

vinner cs

Sceneshow

Under sceneshowet utfordres deltakerne til ulike leker, der man kan vise fram sine styrker eller kanskje finne noe man ikke visste man var god i, som flyging av drone eller kunnskap om videospill. I år kjørte vi kun leker der man holdt en meter avstand. På torsdagens sceneshow fikk 10 heldige deltakere muligheten til å kjempe seg gjennom ulike utfordringer. Halvard sto igjen som seierherren, og får med seg en splitter ny AOC Gaming monitor.

vinner scene torsdag

Smash bros

Finalen i Super Smash Bros Ultimate ble spilt på scenen, der spente deltakere kunne observere hvordan det kjente partyspillet til Nintendo Switch spilles på kompetitivt nivå. Lyngmo vant en dominerende førsteplass, og får med seg et eksemplar av det populære headsettet Steelseries Arctic 7 hjem. Andreplassen gikk til Simnil, den eneste som vant en kamp mot Lyngmo i løpet av turneringen. Han vant en splitter ny JBL Link høyttaler.

vinner ssb 31

Fortnite

Mange tok turen til LANmine for å delta på vår Fortnite duo turnering. Interessen var stor, og det ble mange gode runder i løpet av turneringen. Krisslim og Pyrific kom seierende ut, og får oppgradere gaming setupene deres med hvert sitt Steelseries Arctis 7 headset. Andreplassen gikk til 02hermyy og ClutchIsDaddyy som får hver sin Svive Titan V pro datamus.

vinner fortnite

Pinball

Sjansespill eller taktikk? Uansett hva som skal til for å vinne i Pinball, sto Jørgen Faale igjen med en overveldende seier, hele 27806200 poeng. Det er nesten 10 millioner mer enn Peder Abrahamsen som fikk en solid andreplass.

vinner pinball

League of Legends

For første gang siden 2016 arrangerte vi turnering i League of Legends 1v1, et etterlengtet comeback. Iggy the Kinky kom seirende ut, og kan nå oppgradere sitt gamingutstyr med en Steelseries rival 710 datamus, og Logitech Spectrum G933 headset. En solid andreplass går til Sussebass, som gav Iggy the Kinky en tøff omgang i finalen. Han måtte ta seg til takke med en Steelseries Rival 300s datamus og en Svive Styx RGB xxl musematte.

Minecraft

Minecraft gjorde også et overraskende comeback på LANmine, og har nok kommet for å bli. Det var mange kreative sjeler som logget på vår server, og juryen måtte sitte lenge i tankeboksen. Oliver444 kom seirende ut. Bilder fra Minecraft konkurransen legges snart ut i et eget innlegg, så følg med.

vinner minecraft 31
Billetter