Billetter

Workshop i webdesign

lanmine 32, kreativt
30
sep
webkurs intro på lanmine

Vil du lære programmering eller webdesign og usikker på hvor du bør starte? I samarbeid med Blackfilm AS kjøres det en intro workshop og konkurranse i design av nettsider under LANet. Du vil få et innblikk i grunnleggende kodespråk som HTML og CSS, design og struktur, og hvordan du kan inspisere og analysere nettsider.

Kurset skal være gøy, læringsrikt og legge til grunn for hvordan du kan tilnærme deg mer kunnskap om koding. Kurset starter med en presentasjon fra scenen hvor vi går gjennom litt teori, etterfulgt av å kode i praksis. Vi vil også vise til eksempler på design av ulike sider.

kursets verter er Magnus Finset og Kjell-Magne Larsen. Magnus er daglig leder og innholdsprodusent i Blackfilm AS, mens Kjell-Magne er freelance utvikler som blant annet har utviklet EsLG sin hjemmeside.

Konkurransen vil gå ut på å lage en nettside i HTML og CSS utifra bestemte temaer. På vår discord server blir det satt opp dedikerte kanaler for å dele kunnskap, ideer og få hjelp til design og utvikling. Selve presentasjonen er fredag 8. oktober, men utviklingen av egne sider kan starte allerede på torsdag. Mer detaljer publiseres nærmere LAN. De beste bidragene kan også vinne kule premier!

Workshopen er gratis for alle som har billett til LANmine 32 - NEON. Vi gleder oss til å se deg og ditt bidrag!

Billetter