Billetter

LAN-Status 2021

Info, LAN
2
feb
LAN-oppdatering 2021

Hei alle LAN venner!

Vi elsker alle Panda, men pandemien vi er midt i nå er svært utfordrende for oss alle.

Vårt LAN i vinterferien kan vi dessverre ikke arrangere, men vi ønsker imidlertid å flytte dette til påskeferien. Vi er realister og ser at sjansene for at dette skal være mulig er veldig små. Men vi håper i det lengste at situasjonen skal bli bedre og at vi kan arrangere LAN til glede for ungdommen. Vi følger situasjonen tett og arrangementet kan kanselleres på kort varsel.

lanmine 2021 update socialmedia

Den 15. februar håper vi å kunne starte billettsalget. Hvis situasjonen i april tilsier at vi ikke kan arrangere kan dere selvfølgelig få tilbake billettprisen(ikke billettgebyret), eller flytte billetten til høstferien.

Mens vi venter og er flinke til å holde avstand til hverandre så jobber vi med en liten online turnering i Super Smash Bros. Vi kommer tilbake til dere med mer info rundt dette.

Nye regler for refusjon

Ved kansellering vil EsLG åpne for å refundere billetter til det samme kontonummeret som billetten(e) er kjøpt på. Dette er minus billettgebyret til Eventsafe, som varierer basert på plasstype.

Et refusjonsskjema blir sendt ut per E-post til alle som har kjøpt billett til vedrørende arrangement. Mer informasjon blir lagt ut ved eventuell kansellering. Mer informasjon finnes på Smittevern.

Billetter