LANmine 32 - Neon

7. oktober
Hvalerhallen
Billettter 
Discord link

Vi er veldig stolte av å kunne invitere dere alle til vårt LAN nummer 32 i Hvalerhallen. Det er allerede et år siden vi arrangerte Sidequest og alt for lenge siden Generations som ble arrangert i starten av 2020, rett før nedstengningen.

Neon er det offisielle navnet på vårt største LAN siden starten av 2020, med retro-futuristisk tema fra 80 tallet. Temaet brygger på at deltagere kan bli med i et interaktivt rollespill med mange spennende utfordringer, både foran og utenfor skjermen.

På LANmine - Neon tillbyr vi et program stappfullt av underholdning, fra turneringer til workshops, sceneshow, retrospill og temaleker. For å få maks ut av din LANbillett burde du sjekke ut sidene Underholdning og Program.

Vi får i tillegg besøk av gjengen i Nerdelandslaget! Vi gleder oss ekstremt til dette! Har du ikke hørt om Nerdelandsalget før, så bør du sjekke ut podkasten deres der du hører på musikk! Sjekk gjerne ut deres kule interaktive nettside www.nerdelandslaget.com.

nerdelandslaget banner
nerdelandslaget banner, kilde: Nerdelandslaget

Billetter

VIP billetter, (USTOLGT) - Bordplass på 100cmx60, innslipp fra kl 11:00 på torsdag 7. oktober og forbedret internett hastighet. Varer frem til søndag kl 15:00

Standard billetter, 399 - Bordplass på 80x60cm, innslipp fra kl 14:00 på torsdag 7. oktober og internett hastighet på opptill 100mbit/s. Varer frem til søndag kl 15:00

Dagspass, 100kr - Inngang i 24 timer uten bordplass. Innslipp fra kl 14:00 på torsdag 7. oktober. Kan delta i turneringer og konkurranser som ikke krever egen plass.

Billetter kjøpes på: https://eventsafe.no/

Dato

LANet starter 7. oktober med innslipp for deltagere med VIP billetter fra kl 11:00, mens generelt innslipp er fra kl 14:00.

Turneringer

-Rocket Legaue 2v2
-Super Smash Bros Ultimate 1v1
-Fortnite Duo
-CS:GO 5v5

Påmelding til alle turneringer skjer ved Compo: desk og er åpent fra kl 12:00 på torsdag 07. otkober.

For å delta i Rocket League og Fortnite turneringen trenger du enten en PC, Playstation eller Xbox. For CS:GO kreves det egen PC for å delta. Super Smash turneringen spilles på våre maskiner i Retrokroken og krever ingen egen Nintendo Switch for å delta.

Mangler du en makker? Meld fra til Compo:desk så setter de sammen team som kan delta i turneringer.

turneringer neon all

Aldersgrense

Vi har ingen nedre aldersgrense, men for deltagere under 13 år kreves det samtykkeskjema fra forelder/foresattSamtykkeskjema finnes her:
https://lanmine.no/praktisk-info/samtykkeskjema/

Transport og parkering

Hvalerhallen er lokalisert ca 20-25 min fra Fredrikstad med bil. Følg Fv. 108 mot Hvaler og ta til venstre ved Rødskrysset når du ankommer Asmaløy. Reisende med buss kan ta VY6 som går mellom Oslo-Fredrikstad-Hvaler, og gå av ved Rødskrysset på Asmaløy. Derfra tar det ca 5-10min å gå. NB

Det er gratis parkering ved Hvalerhallen.

Kontakt

Har du eller dine foreldre spørsmål så er det bare å ta kontakt.
Ring Kolbjørn på tlf. 90 73 08 98, eller send en e-post til esportslangaming@gmail.com

LAN nyheter

LAN
LANmine 32 - informasjon

Endelig!Vi har planene klare for å på nytt kunne arrangere LAN i trygge omgivelser på Hvaler! Vi håper og tror at smittesituasjonen i oktober tillater oss det. DATO:Dørene åpner torsdag 7.oktober kl. 15:00(11:00 VIP)Dørene stenger søndag 10. oktober kl. 15:00 BILLETTER:Igjennom vår samarbeidspartner eventsafe kan du kjøpe billetter til LANmine 32. Her kan du også […]

15
Aug
LAN
Info
Støtte til projektor

Takket være sparebankstiftelsen sitt bidrag på 17000kr har vi gått til innkjøp av ny projektor!

14
Apr
Info
LAN
Online PåskeLAN

Siden vi ikke hadde anledning til å arrangere et fysisk LAN i Hvalerhallen har vi jobbet oss frem til dette digitale arrangementet.

20
Mar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram